DETALJI SVIREPOG ZLOČINA DVOJICE SRPSKIH DRŽAVLJANA Gej Nemcu nudili se*s, pa ga opljačkali i ubili!
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nemačka policija uhapsila je dvojicu državljana Srbije starih 20 i 26 godina zbog sumnje da su ubili meštanina (56) Hersdorfa u saveznoj državi Rajna-Palatinat. Kako se sumnja, oni su glumili gejeve koji su s njim želeli seks, a kada ih je odveo u svoju kuću, opljačkali su ga i hladnokrvno ubili!

Kako se sumnja, srpski državljani su upoznali žrtvu preko interneta i platforme za upoznavanje.

„Oni su uhapšeni u sredu zbog krivičnog dela ubistvo iz koristoljublja. Nakon što su došli u kuću žrtve, ubili su ga u kupatilu, a zatim izvršili premetačinu i ukrali mu dragocenosti, mobilni telefon i novčanik“, pišu lokalni mediji.

DETALJI SVIREPOG ZLOČINA DVOJICE SRPSKIH DRŽAVLJANA Gej Nemcu nudili se*s, pa ga opljačkali i ubili!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Zločin se odigrao u noći između 14. i 15. januara. Žrtva je, kako navode nemački mediji, koristila sajt koji pruža usluge upoznavanja s drugim muškarcima radi seksualnih odnosa. Osumnjičeni su to iskoristili i upoznali se s njim. Nakon dopisivanja, žrtva ih je obojicu pokupila automobilom u Remšajdu, u Severnoj Rajni-Vastfaliji, gde žive, i odvezla ih u svoju kuću.

„Osumnjičeni su te večeri glumili da su zainteresovani za seks sa žrtvom, ali je to sve bio deo njihovog plana. Ubrzo po ulasku u kuću brutalno su ubili žrtvu, i to u kupatilu kuće. Tom prilikom nanete su mu teške telesne povrede po glavi. Zasad nije poznato da li su ga osumnjičeni udarili nekim predmetom ili je pretučen nasmrt“, pišu tamošnji mediji.

Odao ih mobilni ubijenog

Prema rečima glavnog javnog tužioca u Triru Petera Fricena, detektivi su proteklih dana prikupili brojne dokaze koji terete dvojicu mladića iz Srbije. Mediji spekulišu da su ubice locirane i zahvaljujući mobilnom telefonu žrtve koji su ukrali.

„Izjave svedoka, snimci sa kamera, kao i finansijski i telekomunikacioni podaci su sistematski veštačeni i dvojici mladića detektivi su ušli u trag“, navode mediji i naglašavaju da je tužilac Fricen „siguran da je uhvatio prave počinioce“.

- Pretpostavljamo da su to ona dvojica koje je jedan stanar noću video ispred kuće - rekao je on.

Nakon što su ubili žrtvu pretresli su ceo stan kako bi pronašli novac i dragocenosti, pa su tako ukrali i mobilni telefon i novčanik. Nakon zločina su pobegli prema unapred smišljenom planu.

- S lica mesta su prvo bežali peške. Posle nekog vremena su uzeli taksi, a nakon što su izašli iz njega, javnim prevozom su se vratili nazad u Remšajd, gde žive. U međuvremenu su pokušali i nekoliko puta da ukradenom karticom podignu novac s bankomata, ali u tome nisu uspeli - pišu mediji.

Vožnjom taksijem i javnim prevozom unaokolo osumnjičeni su verovatno pokušali da zametnu trag. To im nije pošlo za rukom jer su nedelju dana kasnije uhapšeni u svom stanu. Prilikom hapšenja nisu se opirali.

Slučaj je otkriven nakon što su kolege ubijenog pozvale policiju jer se on nije pojavio ujutru na poslu. Policija je upala u njegovu kuću i pronašla ga u lokvi krvi u kupatilu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading