ANINA MAJKA NIŠTE NOVO NE ZNA O KĆERKI VEĆ 25. DAN ''Očekujem da se uskoro sve otkrije i da saznam istinu''
Foto: Alo/Alo ilustracija M.J.

''Ne smem da otkrivam nikakve informacije vezane za razgovor sa Ministarstvom, kao ni to da li ga je bilo sa predstavnicima ministarstva. Iskreno, ne možete ni da zamislite kako se osećam'', kaže Milanka i dodaje:

''Očekujem da se uskoro sve otkrije i da saznam istinu o mojoj Ani''.

MAJKA ANE VOLŠ S NESTRPLJENJEM ČEKA NOVE INFORMACIJE O KĆERKI Naše MSP ju je obavestilo o razgovorima s tužilaštvom u SAD

U Ministarstvu spoljnih poslova kako se saznaje sa Milankom Ljubičić danas je obavljen telefonski razgovor tokom kojeg je upoznata sa sadržinom obavljenih razgovora sa predstavnicom nadležnog tužilaštva u SAD.

Podsetimo, Milanka Ljubičić u petak je zatražila zvanično od Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije da joj dostave informacije o njenoj ćerki Ani Volš koja je nestala 1. januara oko četri sata ujutru kada je taksijem trebala da se uputi ka bostonskom aerodromu kako bi odletela za Vašington.

Međutim, istraga je utvrdila da poziva nije bilo, a ona se nije ukrcala na let. Takođe, Anin suprug uhapšen je prvo zbog ometanja istrage, da bi tri nedelje nakon toga krivično delo prekvalifikovano u ubistvo.

ANINA MAJKA NIŠTE NOVO NE ZNA O KĆERKI VEĆ 25. DAN ''Očekujem da se uskoro sve otkrije i da saznam istinu''

Facebook

 

- Sumnja se da je Brajan nakon svađe brutalno ubio suprugu Anu sa kojom ima troje dece, a zatim je isekao na komade i bacio na deponiju koja se nalazi u blizini kuće njegove majke - navodi se u optužnici koja je pročitana prošle srede.

Nađeni su tragovi krvi u podrumu njihove porodične kuće, kao i krvavi nož, testera, papuče sa DNK tragovima i Ane i Brajan, narukvica i ogrlica, deo odeće, ali i torbica "Prada". Istražitelji su pronašli na deponiji i krvave peškire, ali i kese za koje se sumnja da je Brajan nakon ubistva koristio jer je delove tela kasnije zamotao u stavio u kese.

Podsetimo, Brajan Volš je nekoliko dana pre zločina, ali i nakon ubistva na Guglu pretrazi tražio brojne odgovore poput "kako da se reši tela".

 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading