JEZIVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U AMERICI Brajan raskomadao Anu, pa slao čestitke za Novu godinu
Foto: Printscreen/Društvene mreže

Brajan Volš (47), koji je optužen za ubistvo supruge Ane (39) 1. januara u kući u Kohasetu, u američkoj državi Masačusets, navodno je posle zločina prijateljima slao čestitke za Novu godinu.

Mendi i Majk Silva, bračni par koji je stanovao u kući Volšovih, izjavili su da su obišli podrum u kojem je Brajan, sumnja se, do smrti tukao Anu, a potom njeno telo raskomadao sekirom i testerom i ostatke odneo u spalionicu na deponiji.

Bračni par kaže da su Anu i Brajana videli 1. januara, neposredno pre nego što je Srpkinja nestala, i da se pitaju da li su možda dobili neki znak upozorenja koji su propustili.

JEZIVI DETALJI UBISTVA SRPKINJE U AMERICI Brajan raskomadao Anu, pa slao čestitke za Novu godinu

Društvene mreže

 

- Pitam se da li je Ana imala vremena da pomisli na decu? Da li je molila za pomoć i govorila mu da prestane? Šta je osećala? Kada vratim film, pitam se da li nešto nisam dobro pročitala između redova? Da li mi je sve vreme nešto promicalo? - rekla je Mendi Silva.

Njen suprug Majk rekao je da mu je Brajan poslao novogodišnju čestitku u trenutku kada je guglao monstruoznosti.

- Kada sam mu odgovorio, nije se više javljao - rekao je Majk, napominjući da postoji mogućnost da je Ana u tom trenutku već bila mrtva.

Pratite nanovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Beba

25.01.2023 08:19

Da li ste vi svesni koliko povredjujete njenu majku. ..