AMERIČKI ADVOKATI O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan može da se izvuče i izbegne zatvor?
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Američka javnost i dalje s velikom pažnjom prati šta se dešava u slučaju rođene Beograđanke Ane Volš (39) za čije je ubistvo pre nedelju dana optužen njen suprug Brajan (47). Dok se čeka njegov naredni izlazak pred sud 9. februara, najveća pažnja trenutno se posvećuje tome da li tužilaštvo ima jake dokaze protiv Brajana, s obzirom na to da se i dalje ne zna gde je Anino telo.

Advokat Iris Ejtan, koja je nedavno zastupala i odbranila muškarca optuženog za ubistvo supruge čije telo takođe nije pronađeno, za Foks njuz je izjavila da postoje rupe u hronologiji onoga što je navela tužilac, kao i pitanja u vezi sa onim šta se događalo u satima koji su prethodili Aninom nestanku i u događajima koji su zatim usledili.

AMERIČKI ADVOKATI O NESTANKU ANE VOLŠ Brajan može da se izvuče i izbegne zatvor?

Alo ilustracija M.J.

 

- Odbrana i javnost ne znaju ništa osim onoga što je tužilac u četiri minuta pročitala sa komada papira, a što je sama ispisala - kazala je advokat. - Zar se niko ne pita, na primer, da li je Brajan tako pažljivo smislio sve ovo. Zašto je ostavio krvav nož u podrumu? Da li je to zato što taj nož nema nikakve veze sa Aninim nestankom? Postoje stvari koje se u ovom trenutku čak i ne poklapaju. Čak ni tužioci još uvek nemaju sve informacije koje se odnose na navodni zločin. Ne kažem da je Brajan nevin i da nije odgovoran, ali sačekajmo da se ne bi donele bilo kakve ishitrene presude. Kratak je vremenski period od dve nedelje nakon nečijeg nestanka da biste nekoga optužili i to bez činjenice da nije pronađeno telo.

Ejtan je dodala da je zabrinjavajuće nalaženje Aninih stvari na deponiji, koje je navodno Brajan bacio, ali je dodala da "tužioci ne znaju šta ne znaju":

- Ovo je čisto posredan slučaj. Nema direktinih dokaza, jer niko nije video da je ubijena, pritom nema tela. Takođe nema ni fizičkih dokaza, osim krvi i nekih ličnih stvari.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading