LICA ZLA Jeziva pretraga Brajana Volša srpsku javnost podsetila na stravično ubistvo Tijane Jurić: Tražili odgovor na potpuno isto pitanje
Foto: Printscreen/Alo ilustracija M.J.

Američki istražitelji ukazali su da je nakon što je ubio Anu u novogodišnjoj noći između 1.30 i 4 sata ujutru, Brajan krenuo da pretražuje na internetu jezive stvari...

Dodirivao devojku u vozu na relaciji Novi Sad - Beograd! - Alo.rs

"Može li se utvrditi čije je telo na delimičnim ostacima?“ „Najbolji načini za odlaganje tela?“ „Šta se dešava kada delove tela stavite u amonijak“ „Možete li biti optuženi za ubistvo bez tela?“ „Koliko dugo treba vremena da telo počne da se oseća? "Kako balzamovati telo?" "Kako izvući krv iz drvenog poda?", "10 načina za odlaganje mrtvog tela". Na listi Brajanovih pretraga našla su se i pitanja: "Koliko je potrebno telu da se raspadne", "da li se raspad usporava u plastičnoj kesi", "šta se dešava sa delovima tela ako ih potopite u amonijak", "koliko DNK ostaje na površini", kao i "koja je najbolja država za muškarce da se razvede" i "nakon koliko se nasleđuje imovina od nečijeg nestanka".

Iza Aninih reči kriju se zloslutni signali da joj je brak bio u velikoj krizi! - Alo.rs

Potpuno identično pitanje koje je Brajan pretraživao: "Koliko je potrebno telu da se raspadne" postavio je i Dragan Đurić, monstrum koji je osuđen na 40 godina robije jer je 2014. godine ubio Tijanu Jurić, a potom sakrio njeno telo. Đurić je, nakon što nije uspeo da pronađe odgovor na svoje pitanje u internet pretraživač uneo: „Koliko dana treba da se stoka raspadne u zemlji“, a onda kada su mediji počeli da pišu da je Tijana viđena u Mađarskoj, on se osetio bezbednim i istog dana počeo da pretražuje odmore u banjama.

Kako je tokom suđenja utvrđeno, Đurić je Tijanu ubio kada je sasvim slučajno naleteo na nju na ulici. Devojčica je krenula da vrati duks drugaru koji je bio u obližnjem sportskom centru. Đurić je automobilom udario Tijanu, prišao joj i, kada je zatražila pomoć, uhvatio ju je za vrat, udarao, ubacio u vozilo i odvezao u atar kod Sombora, gde je potom i ubio.

Potraga za Tijanom je trajala 13 dana, a telo devojčice policija je pronašla u polju, 10 kilometara od Sombora. Policiju je na mesto gde ju je zakopao odveo ubica Dragan Đurić.

Podsetimo, Ani Volš se izgubio svaki trag u noći između 31. decembra i 1. januara. Njen suprug Brajan Volš prijavio je Anin nestanak tek tri dana kasnije. U podrumu kuće u kojoj je Ana živela pronađeni su tragovi krvi i krvav nož. Takođe, na smetlištu su pronađene krvave krpe i tepih, a američko tužilaštvo juče je saopštilo da se Brajan Volš sumnjiči za Anino ubistvo.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading