PUCNJAVA U ZEMUNU Hemija izrešetan ispred kuće svoje majke!
Foto: Alo/Printscreen

Beogradska policija i dalje traga za dvojicom mladića koji su sinoć oko 22 sati u Zemunu upucali Nemanju Bojovića (39) zvanog Hemija i njegovog prijatelja Nikolu Kneževića (24), a kako saznajemo, oni su upucani kada je Bojović dolazio u kuću majke da joj donese namirnice da spremi slavu.

Prema informacijama koje saznajemo, dok je Bojović išao ka kući majke sa Nikolom Kneževićem primetio je dvojicu muškaraca sa kapama na glavi.

- Jedan je pucao iz pištolja. Obojica su pogođena u noge. Prevezeni su u Urgentni centar i ne sarađuju sa policijom - kaže izvor "Blica" upoznat sa slučajem.

Podsetimo, Bojović je bio osuđen na šest godina zatvora zbog trgovine drogom, pokušaja ubistava, reketiranja, razbojništava. Po izlasku iz zatvora opet je uhapšen, i to u jednom beogradskom kafiću, kada su kod njega pronađeni kokain i spid. Bojović je sin Gorana Bojovića Amonijaka, koji je 1992. godine likvidiran. Stariji Amonijak u mladosti je bio jedan od najperspektivnijih boksera, ali ga je život odveo na drugu stranu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading