SVI DETALJI NAPADA NA POLICAJCE KOD MLADENOVCA Sramno se branio, a sud ga pustio: Šutirao, ujedao i hteo da pregazi službenike MUP
Foto: Alo!

Umalo da ih pregazi Osumnjičeni je, kako mediji saznaju, policajce šutirao, grizao i udarao u glavu.

- Dva policajca su zaustavljala vozila na putu Mladenovac - Beograd i tada su pokušali da zaustave Z.V. On nije stao na njihov znak, nego je pojurio zamalo udarivši kolima policajca B.V., a išao je tolikom brzinom da je mogao i da ga ubije - kaže izvor i dodaje da su policajci pokušali da ga sustignu, a put su mu preprečili na Avalskom putu.

- Tek tada je posato neuračunljiv. Iako je odbio da radi test na drogu i alkohol, bilo je jasno da je koristio nedozvoljene supstance. Kad su policajci pokušali da ga izvuku iz vozila, počeo je da šutira jednog, a onda ga je i ugrizao za ruku dok ga je ubacivao u auto - kaže izvor.

Zbog neispravnih instalacija vatra izbila u kuhinji: Preventivno evakuisali komšije - Alo.rs

Divljao u stanici

On dodaje i da je Z. V., kad je priveden u stanicu, počeo da viče i da se valja.

- Drugog policajca je šutnuo tako da mu je koleno klecnulo i udario ga je u glavu i pocepao mu usnu - kaže izvor i dodaje da je Z. V. saslušan u Osnovnom tužilaštvu u Mladenovcu.

- Rekao je da se ničega ne seća, ali se ipak setio da je kod sebe imao 450 evra i sat "roleks", koje bi hteo da mu se vrati. Tužilac je predložio pritvor od mesec dana, ali je sud to odbio - kaže izvor:

- Njemu bi na teret moglo da se stavi i delo ubistvo u pokušaju jer je svojim vozilom svesno krenuo na policajca.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading