CEO GRAD SE MOLI ZA ANU VOLŠ Njene prijateljice na molitivi poručile samo jedno! (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Od Ane Volš (39), rođene Beograđanke, nema ni traga ni glasa više od dve nedelje, njen suprug Brajan uhapšen je, zbog sumnje da je ometao istragu nekoliko dana nakon što je nestala, njene komšije u Kohasetu krajem prošle nedelje održale su bdenje!

Naime, veruje se da je Ana, poslednji put viđena u ranim jutarnjim satima 1. januara, u iznajmljenom domu gde je Novu godinu dočekala sa suprugom njihovo troje maloletne dece i jednim prijateljem u Кohasetu.

Ana je navodno tog kobnog 1. janura rekla suprugu Brajanu da mora hitno na posao i da je rezervisala let. Međutim ona se u taj avion nije pojavila niti je bila na poslu. Da se nešto dešava verovatno su primetile njene kolege, koje su kako se pretpostavlja zvale Brajana da provere šta se sa Anom dešava. 

Tada su kako se sumnja shvatili da Ane nema. Njen nestanak prijaville su kolege, ali i njen suprug. 

 

 

Nekoliko dana nakon toga policija je pretražila sve ali od Ane nije bilo ni traga ni glasa. Tokom policijske pretrage u podrumu iznajmljene kuće u kojoj je Brajan bio sa decom, prema pisanju lokalnih medija pronađen je nož sa tragovima krvi. Na smetlištu na kom je kako se pretpostavlja Brajan odlagao smeže pronađena je testera, krpe sa tragovima krvi ali i tepih. 

Zbog sumnje da je remetio istragu, tako što je kasno prijavio nestanak supruge Brajan je uhapšen i trenutno je u pritvoru. 

Nakon njegovog hapšenja, a i činjenica da Ane nigde nema ujedinila je komšije da u Kohasetu organizuju bdenje za nestal u majku trojice maloletnih dečaka. 

Fotografija na kojoj veliki broj ljudi drži sveće i moli se da se nesrećna Beograđanka nađe živa i zdrava obišla je svet. 

 

 

Posebnu tugu izazvala je koja je objavljena na tviteru na kojoj tokom molitve majka drži svoje troje dece u krilu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading