EKSKLUZIVNO! PRVA FOTOGRAFIJA PRETUČENOG ADVOKATA I BIVŠEG SUDIJE Udarili su me  otpozadi po glavi, pao sam i rasekao se.
Foto: Alo/Privatna arhiva

Kako je  za "Alo!" sam Todorović izjavio dobio je više udaraca patikama po glavi i telu.

Udarili su me sa otpozadi po glavi. Pao sam i rasekao se. Video sam dvojicu mladića. U tom momentu, drugi mladić me je snažno šutnuo nogom u glavu. Ma bilo je strašno vikali su „"Daj pare, daj pare".  Vukli su me  i tada je neko  naišao a oni su otrćali. Šta mogu da kažem sem  da sam potresen i potpuno u šoku – rekao je advokat.

  Napadnuti advokat  trenutno se nalazi u Urgentnom centru gde  čeka skener glave radi provere da li ima potres mozga i unutrašnje krvarenje.

Kako saznajemo na glavi mu je ostao trag đona od patike jednog od nasilnika koji ga je šutirao.

On pretpostavlja da su hteli da mu uzmu novac i možda da ga bace sa zidina niz liticu, pa da ispadne kako je izvršio samoubistvo.

EKSKLUZIVNO! PRVA FOTOGRAFIJA PRETUČENOG ADVOKATA I BIVŠEG SUDIJE Udarili su me  otpozadi po glavi, pao sam i rasekao se.

Privatna arhiva

 

Miroslav Todorović, rođen je 1941. godine, u Kruševcu. U gradu pod Bagdalom završio je osnovnu školu i gimnaziju. Diplomirao je na Pravnom fakultetu u Beogradu. Bio je sudija Okružnog suda u Beogradu, sad je advokat. Član je Udruženja književnika Srbije. Objavio je roman „Greh”, zbirke pripovedaka „Kockareva žena” (prevedena na nekoliko jezika), „Bekstvo od smrti”, „Rodi me majko ponovo”, „Ogrlica”, publicistička dela „Ima nade za narkomane”, „Jugosloveni u inosranstvu i stranci u Jugoslaviji”, knjigu „Hohštapler“.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Uskoro Opširnije na Alo.rs

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading