ONA MOŽE DA RAZOTKRIJE MUŽA NESTALE ANE VOLŠ Još jedna žena boravila u kući sa njima u vreme nestanka!
Foto: Privatna arhiva/Društvene mreže

Misteriozni nestanak lepe Beograđanke Ane Volš, majke tri mala sina, inače udate za Amerikanca Brajana, gotovo dve nedelje zaokuplja punu pažnju srpske i američke javnosti.

Njen muž je u pritvoru od nedelje zbog iznošenja lažnih tvrdnji o svom kretanju u nedelji nestanka svoje supruge. Kada je istražiteljima pričao gde je sve išao nakon nestanka supruge, spomenuo je i bebisiterku njihove dece, koja bi potencijalno mogla da otkrije detalje odnosa Brajana i Ane.

Ovo je intresantan detalj da je porodica imala bebisiterku, koja bi mogla da svedoči o odnosima u porodici Volš. Ona bi mogla da otkrije detalje koji bi razjasnili šta se dešavalo između Volšovih, kao i da otkrije kakvo je bilo ponašanje Ane uoči njenog nestanka. To bi moglo da olakša policiji posao, ali i da ukaže na to šta se desilo kobnog dana kada je Beograđanka nestala, piše Mondo.

Anina majka, ali i prijatelji koji su se oglašavali za medije, nisu mnogo otkrili o atmosferi koja je vladala u kući Volšovih.

Zbog toga se postavlja pitanje da li bi bebisiterka mogla da iznese nove informacije koje bi razjasnile niz nelogičnosti koje prate ovaj slučaj. Ukoliko je provodila vreme u njihovoj kući, mogla bi da razotkrije Brajanov profil, kao i šta se dešavalo u periodu pre Aninog nestanka.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading