ISPOVEST PRIJATELJICE ANE VOLŠ "Nije želela nikada da priča o mužu, uvek je menjala temu kad se pomene!"
Foto: Tanjug/Tanjug

Nataša Babuškina, prijateljica Ane Volš koja je misteriozno nestala 1. januara u Sjedinjenim Američkim Državama, ispričala je za medije da je nesrećna Beograđanka stalno izbegavala teme o mužu!

Nataša je Anu upoznala pre dve godine i opisuje je kao izuzetno dragu i brižnu osobu, koja je uvek bila puna ljubavi i života.

Kazala je da je Ana uvek o drugima pričala samo najlepše, ali da je izbegavala da priča o mužu i uvek je menjala temu.

- Nije bila baš otvorena kada je reč o prošlosti sa njenim mužem i čime se on bavi. Ana nikada nije pominjala čime se on profesionalno bavi, što je meni bilo jako čudno, znala sam da je ona osoba koja hrani porodicu - navodi prijateljica, a zatim se osvrnula i na Brajanovu prevaru sa slikama Endija Vorhola:

- Nije pominjala da ima probleme sa njim. Bila je otvorenog duha i mnogo uspešnija od muža. Pokušavao je da je "prati" na profesionalnom planu... ali znala sam da je ona više i od hranitelja u porodici, rešavala je sve probeme. Nismo znali ništa u vezi slučaja sa slikama Endija Vorhola - kazala je ona za američke medije, dodavši da "predoseća da se dogodilo nešto strašno".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading