DETALJI UŽASA U GERONTOLOŠKOM CENTRU U ZEMUNU Izudarao cimera mobilnim telefonom na smrt!
Foto: Shutterstock

Osumnjičeni Nikola N. (89) sinoć je navodno mobilnim telefonom brutalno ubio Nikolu V. (87) u staračkom domu u Zemunu, kog je prethodno pretukao. Zločin se dogodio u Gerontološkom centru u Ulici Marije Bursać.

Nikola N. iz za sada nepoznatog razloga sinoć je, dok su zajedno boravili u sobi koja je namenjena za izolaciju zbog korona virusa prišao krevetu na kom je žrtva ležala i seo na krevet. Seo je na njegove noge i počeo je da ga udara pesnicama u glavu - kaže naš sagovornik i dodaje:

- Osumnjičeni je nakon pesničenja dograbio mobilni telefon i počeo da ga udara u glavu. Nesrećni čovek je pokušao da se odupre pomahnitalom korisniku staračkog doma i svog cimera, ali nije uspeo.

Kako saznajemo, medicinska sestra je čula zapomaganje i pritrčala je u pomoć, ali je osumnjičeni i nju udario i odgurnuo, kaže izbor iz istrage.

- Nesrećana žena je otrčala po pomoć i pozvala obezbeđenje koje je uspelo da savlada Nikolu N.

Naš sagovornik kaže da je Nikola V. bio sav krvav na krevetu.

- Ležao je u lokvi krvi i nije davao znake života. Ekipa Hitne pomoći ubrzo je stigla ali su nažalost mogli samo da konstatuju smrt korisnika. Policija je odvela osumnjičenog. Uviđaj je trajao satima, a dalja istraga će utvrditi kako je došlo do zločina - navodi sagovornik.

Ubijeni je navodno korisnik doma već 20 godina i u sobi za izolacije se našao nakon što je nekoliko dana bio prehlađen, dok je osumnjičeni stigao dan ranije i morao je zbog procedure da boravi u sobi za izolaciju, objašnjava sagovornik i dodaje:

- I jedan i drugi deda bili su navodno senilni i zločin se navodno dogodio jer je osumnjičeni posumnjao da ga žrtva potkrada.

Iz Doma za stara lica u Zemunu za Kurir su rekli da za sada ne mogu da daju nikakve informacije dok traje istraga, gde su naveli da ih je posetila i glavna inspekcija koja takođe ispituje slučaj.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading