ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Policiji postao sumnjiv zbog ove poruke na društvenim mrežama
Foto: Printscreen/Printscreen

Osumnjičeni za ubistvo Ivane K. (26), je njen prijatelj J. G. On je nedostupan organima Srbije i, po poslednjim informacijama, krije se u Crnoj Gori. Sumnja se da je on Ivanu udavio, a zatim pobegao sa ključem od njenog stana.

Na dan kada je njeno telo pronađeno on je u statusu na Fejsbuku napisao "Anđele moj. Čisto nemogu da vjerujem da se tebi ovo Desilo. Bices u mom srcu zauvjek. Neka ti je crna zemlja laka duso moja.. R.I.P Ivana Krivokapic".

On je postao sumnjiv policiji nakon što se javnosti obraćao putem društvenih mreža.

ALBANAC OSUMNJIČEN ZA UBISTVO IVANE SA ZVEZDARE Policiji postao sumnjiv zbog ove poruke na društvenim mrežama

Društvene mreže

 

Na telu nesrećne devojke bili su podlivi na vratu, a nezvanično, povrede na rukama govore da se do poslednjeg daha borila sa ubicom.

Podsetimo, njeno telo bilo je u lošem stanju, ona je mrtva ležala na krevetu oko dva dana, a osim podliva na vratu, imala je rane na temenu i rukama, nadležni nisu uspeli da nađu ključ, te su skinute sve nadzorne kamere koje će pokazati da li je i ko je dolazio kod nje u stan. Takođe, veštači se i telefon.

Osim rana i podliva, njoj su, podsetimo, bile otkopčane pantalone i podignuta majica, a telo je počelo da truli. Vrata su na silu otvorila njena braća koja su pokušavala da je dobiju dva dana na telefon, ali bez uspeha, piše "Telegraf".

Devojka je sahranjena na groblju u Lovćencu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading