POTRESNO PISMO ANE VOLŠ Pogledajte šta je nestala Srpkinja otkrila sudiji o svom suprugu Brajanu!
Foto: Printscreen/Foto: Društvene mreže/printscreen

Volš je 2018. godine proglašen krivim za prodaju dve lažne slike Endija Vorhola za 80.000 dolara. 

Tokom saslušanja u saveznom sudu prošlog juna, Brajanova supruga Ana napisala je pismo sudiji kako bi svom mužu pružila podršku pre izricanja presude.

U svom pismu saveznom sudiji u junu 2022, Ana je napisala:

„Tokom ovih osam meseci, naša porodica je bila u mogućnosti da bude zajedno tokom mnogih prekretnica: naš najmlađi sin je napunio godinu, naš srednji sin je počeo da govori, a naš najstariji sin ima samo nekoliko nedelja od završetka godine i pripreme za prvi razred. Izgubio je i prvi zub.”

Ana je dalje rekla da je Brajan bio od velike pomoći nakon što je njena majka pretrpela moždanu aneurizmu u decembru 2021.

„Ne samo da joj je spasao život, već je njoj i celoj porodici doneo udobnost i radost tokom njene bolesti“, napisala je Ana u svom pismu.

POTRESNO PISMO ANE VOLŠ Pogledajte šta je nestala Srpkinja otkrila sudiji o svom suprugu Brajanu!

Alo ilustracija M.J.

 

Dok je pomagala svojoj svekrvi, Ana je takođe rekla da je Brajan nastavio „da se brine o svojoj bolesnoj starijoj majci i da je uz svoje sinove iz dana u dan“.

„Bilo da se radilo o šetnji za Svetski dan mira u Dorčesteru, ili svratio u Pine Street Inn u Bostonu da odnese hranu i sanitarne potrepštine, Brajan od ranog detinjstva uči naše dečake koliko je važno da dele radost“, napisala je Ana.

Sudski dokumenti otkrivaju da je Brajan glavni staratelj njihova tri dečaka, starosti šest, četiri i dve godine, dok Ana provodi dosta vremena radeći za firmu za nekretnine u Vašingtonu.

„Brajan je dosledno radio na razbijanju prethodnih loših navika svoje porodice i svi se radujemo novom poglavlju njegovog života“, napisala je Ana saveznom sudiji.

POTRESNO PISMO ANE VOLŠ Pogledajte šta je nestala Srpkinja otkrila sudiji o svom suprugu Brajanu!

Tanjug

 

Ana Volš je sada nestala više od nedelju dana, a policija veruje da bi njen muž mogao biti odgovoran nakon što je u ponedeljak optužen za obmanu policije u slučaju nestanka. Određena mu je kaucija od 500.000 dolara.

Tokom sudskog saslušanja, pomoćnica okružnog tužioca Lin Beland rekla je sudiji da su nakon pretresa tokom vikenda u Aninoj kući pronađeni nož obliven krvlju i drugi tragovi krvi.

Snimak sa nadzornih kamera u Roklandu takođe je pokazao kako Brajan kupuje ceradu, krpe, lepljivu traku i druge potrepštine za čišćenje.

Prema rečima šefa policije Kohaseta Vilijama Kviglija, član porodice ju je poslednji put video u njenoj kući u Kohasetu između četiri i pet ujutru na Novu godinu. Nema naznaka da je ikada stigla na aerodrom, a Volšov mobilni telefon, kreditne i debitne kartice nisu bili aktivni od njenog nestanka 1. januara.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading