TOKOM TUČE ZADAVIO PRIJATELJA Stravično ubistvo u Paraćinu posle pijančenja!
Masanori Jošida

Zoran D. (51) iz Paraćina osumnjičen je da je u nedelju ujutro tokom tuče ubio sugrađanina Kostu S. (37) nakon što je s njim nekoliko dana pio.

Kako saznajemo, zločin je otkriven kada je osumnjičeni pijan došao u policijsku stanicu s povredama i prijavio da je pretučen.

- On je izjavio da ga je kod Hale sportova pretuklo N. N. lice, nakon čega je upućen u bolnicu, gde su mu konstatovane teške povrede. Imao je prelom jagodične kosti i nosa. Operisan je u Opštoj bolnici u Ćupriji i u stabilnom je stanju. Policija je kod njega pronašla nož - navodi naš izvor.

Gde je bio Brajan Volš 1. januara? - Alo.rs

Policija je preuzela snimke s kamera za video-nadzor i utvrdila da se na njima vide dve osobe koje se krvnički tuku.

- Sudeći po garderobi, osobe na snimku odgovaraju opisu preminulog Koste i osumnjičenog Zorana. Sumnja se da su oni celu noć pili i da su se potukli pre nego što je svanulo. Nakon tuče, osumnjičeni je navodno prvo otišao u kuću jednog žitelja Paraćina i rekao mu da je pronašao telo muškarca. Policija je kasnije došla na mesto zločina i obavila uviđaj. Prema nezvaničnim informacijama, muškarac je zadavljen šakama - objašnjava naš sagovornik.

Meštani Paraćina kažu da su se osumnjičeni i žrtva godinama poznavali.

- Poslednjih nekoliko prazničnih dana zajedno su obilazili kafane i pili, verovatno da se nisu ni treznili. Ubijeni živi par stotina metara od mesta gde se tuča dogodila, u blizini sportske hale i stadiona. Te kobne noći između subote i nedelje ko zna oko čega su se posvađali - kažu oni.

I ubijeni i osumnjičeni odranije su poznati policiji. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading