VARALA MUŽA ŠEST GODINA, SVI ZNALI ZA NJIHOVU VEZU Ovo je žena zbog koje je došlo do zločina u Kikindi (FOTO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Kako su za  potvrdile komšije, Time Z. i E. M. su zaista bili u vezi, a očigledno je za to nedavno saznao i njen suprug Z.M.

- T.Z. i E.M. su se viđeli oko šest - sedam godina i to su svi znali. Njen suprug je radio u Mađarskoj i skoro sve vreme je bio na putu, odnosno van kuće. Oni nisu imali nikakvu vezu iako su bili u braku. Ne znamo šta se sada odjednom dogodilo - kažu komšije.

Zoltan zbog ljubomore ubio Timu čekićem, pa se obesio na tavanu - Alo.rs

Kako dodaju, T.Z. je prema E.M. bio divan, pa čak i prema njenim unučićima.

- Nedavno im je kupio i zeca - kažu komšije.

Da podsetimo, zločin se odigrao kada je muškarac Z.M. ubio T.Z. čekićem jer je sumnjao da je bio u vezi sa njegovom ženom, a onda digao ruku na sebe.

U danu zločina, T.Z. je ujutru odvezao ženu E.M. sa kojom je bio u vezi do pekare u kojoj je radila. Nakon povratka kući, u domu ga je sačekao Z.M. koji mu je presudio čekićem u glavu.

Komšije koje žive prekoputa T.Z. očekivale su ga na kafi, a kako se nije pojavio pokušale su da ga potraže. Došle su do vrata i zatekle krv na ulazu i odmah pozvale policiju.

Mediji su preneli jezive detalje ubistva u Kikindi, a kako je navedeno sumnja se da je Z.M. prvo sekao po stomaku nožem T.Z., a zatim ga davio žicom, te mu čekićem razbio lobanju.

Stotinu zadržanih na trežnjenju, 2022. više stradalih nego protekle 3 godine - Alo.rs

Na stolu je, prema prvim saznanjima, pronađen nož sa tragovima krvi, dok je u kupatilu pored WC šolje pronađen čekić na kojem su bili takođe tragovi krvi.

Policija je na tavanu kuće pronašla i mušku osobu, bez znakova života, koja je bila obešena o drvenu gredu krova.

Na obući i odeći su bili tragovi krvi.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading