PROLIO KRV NA PROSLAVI NOVE GODINE Napadač na sina Zorana Lilića ubio mladića pred verenicom na Adi Huji!
Marija Đurović i Miloš Stojanović/Printscreen

Relić je pred Višim sudom u Beogradu za zločin osuđen na osam godina i 10 meseci zatvora. 

Sud je utvrdio da Relić nije odgovoran za otmicu i napad na Mariju Đurović, Stojanovićevu verenicu, koja je s njim bila na proslavi.  

Relić je u završnoj reči izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo, da se kaje i da nije imao nameru da ubije Stojanovića.

- Sve bih dao da vratim vreme i izbegnem tu tragediju. Prihvatam krivicu, ali ne za ono što se nije dogodilo. Svestan sam težine krivičnog dela, bola njegove porodice i spreman sam da snosim posledice - naveo je Relić tada.

Zločin se, inače, dogodio 1. januara 2019. godine oko sedam ujutru. 

Marija Đurović, verenica žrtve, detaljno je objasnila kako je Stojanović ubijen. 

Ona je kazala da je s verenikom izašla u restoran da proslave Novu godinu, da su sami igrali i da se ni sa kim nisu upoznavali ili sukobili.

- Otišli smo u tri sata do automobila da spavamo jer sam ja više popila, a Miloš je bio pripit i nije hteo da vozi. Ležali smo na suvozačevom oborenom sedištu i ja sam se probudila i videla dvojicu muškaraca kako izlaze iz restorana. Svako seda u svoja kola i odlaze. Posle par trenutaka vratio se sivi automobil i parkirao blizu ulaza u restoran. Iz njega je izašao dečko, koji dolazi do nas, otvara vrata i napada nas uz pitanje gde su mu neki ključevi. Miloš se tad probudio, a tom muškarcu ništa nismo rekli, bili smo zbunjeni i nismo znali o čemu se radi, o kakvim ključevima priča. Onda se vratio do svog auta i ja sam videla da je uzeo crni pištolj. Na putu ka nama ga je repetirao - rekla je Đurovićeva.  

Ona je tvrdila da je taj muškarac ponovo otvorio njihova suvozačeva vrata i uperio pištolj u Miloševu glavu.

- Pričao je: "Što mi ne vratite ključeve, ubiću vas ako ne kažete gde su, izlazite iz auta". Miloš je izašao i rekao mu: "Skloni se, pusti nas da idemo kući". Obišao je oko automobila i seo na mesto vozača, a optuženi je išao za njim s pištoljem i nije dao Milošu da zatvori vrata. Ja sam mu rekla: "O kakvim ključevima pričaš", ali me nije konstatovao. Pretio je Milošu i prislonio mu pištolj na glavu. Kada je on krenuo da upali auto, pucao je - opisala je kobno jutro Marija. 

Kako je objasnila, Relić je, kada je zapucao, krenuo oko automobila do vrata suvozača.

- Bio je besan i govorio je: "Šta sam uradio". Mislila sam da hoće i mene da ubije. Govorio je da moram da krenem s njim, da ne zna šta da radi sa mnom. Ja sam bila uplašena, u šoku, govorila da neću da idem, molila sam ga da me pusti da ostanem kod Miloša. On je i dalje u ruci imao pištolj, a drugom me vukao iz kola da moram da krenem s njim. Govorio je: "Ne znam šta ću s tobom, da li da te ubijem ili prebacim preko granice". Rekao mi je da pokupim sve telefone, a ja sam uzela samo svoj. Primetio je to kad smo došli do njegovog auta i rekao mi da se vratim po druge, Miloševe. Ja sam se vratila i nagela iznad Miloša, uzela telefon i pozvala policiju na 192 i samo sam rekla: "Ubistvo, Ada Huja". Zagrlila sam Miloša, a optuženi je došao za mnom, uhvatio me za kosu i vukao iz vozila ka njegovim kolima - rekla je verenica ubijenog i nastavila:

- Kad me izvukao da krenemo, ja sam odugovlačila, govoreći da ne želim da idem, da me pusti, da neću ništa reći, a sve se nadajući da će stići policija. Sat vremena me je vozio po Beogradu i onda je na Brankovom mostu bacio pištolj u reku. Na Čukarici mi je rekao da izađem i da idem ka nekim stepenicama. Mislila sam da će me ubiti, ali je on otišao. Tu je bila stanica i naišao je odmah autobus i ja sam ušla. Tražila sam pomoć, izgubila sam snagu i legla na sedište. Vozač je zvao Hitnu i oni su došli i preuzeli me - završila je Marija. 

PROLIO KRV NA PROSLAVI NOVE GODINE Napadač na sina Zorana Lilića ubio mladića pred verenicom na Adi Huji!

Printscreen, AlO!

 

Inače, Relić je 21. oktobra ove godine s Dejanom Vuksanovićem pretukao Darka Lilića, sina bivšeg predsednika Jugoslavije, i to samo četiri dana nakon što je osuđen za ubistvo na Adi Huji. 

PROLIO KRV NA PROSLAVI NOVE GODINE Napadač na sina Zorana Lilića ubio mladića pred verenicom na Adi Huji!

Alo

 

Napad se dogodio u četiri sata ujutru u naselju West 65 na Novom Beogradu. Kamere za video-nadzor zabeležile su incident, što je policiji pomoglo da idntifikuju napadače. 

Vuksanović je ubrzo uhapšen i priznao je delo, nakon čega je osuđen je na 12 meseci kućnog zatvrora sa nanogicom, dok je Relić i dalje u bekstvu. 

Skinuo nanogicu i zakaočio je na psa

Dejan Vuksanović (29) nedavno je ponovo uhapšen zbog sumnje da je skinuo nanogicu i zakačio je na svog psa!

- Vuksanović se otarasio nanogice, a potom je izašao iz stana i šetkao se gradom - rekao je ranije naš izvor. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading