LOKALNI NASILNICI PRETUKLI PORODICU IZ VRANJA Brutalno isprebijali oca i sina jer su ih pogledali!
Foto: Alo!

Napala su ih najpre njih trojica, a zatim su im se pridružila još četvorica. Otac i sin su mučki pretučeni, zbog čega su sa težim povredama hospitalizovani u vranjskoj bolnici.

U policiji nam je rečeno da se radi na rasvetljavanju ovog slučaja koji je uznemirio javnost, kao i da su trojica osumnjičenih zadržana u Policiji.

Auto udario muškarca, nastradao na licu mesta - Alo.rs

Miodrag Stojanović, zadužen sa odnose sa javnošću u vranjskom Osnovnom sudu, pojašnjava da je slučaj prijavila maloletna devojka, a da je policija posle uzimanja iskaza od napadnute porodice krenula u potragu za nasilnicima.

 -Oštećeni M. V., njegova suprugu J. V. i njihovo dvoje dece ispričali su da im se ispred zgrade u kojoj žive, nepoznata osoba obratila rečima: "Šta me, bre, gledaš". Sa njim su bila još dvojica muškaraca, koja su istovremeno počela da udaraju oca i sina pesnicama po telu i glavi - priča Stojanović.

Zvicerov rođak Mesara prevario za 700.000 evra - Alo.rs

Nasilje je kulminiralo kada su ih oborili na zemlju i počeli da ih šutiraju. Kad je J. V. skočila na sina, kako bi ga zaštitila od udaraca, iz vozila su izašla još četvorica nasilnika, koja su nastavila da nemilosrdno tuku i šutiraju oštećene. Sreća, pa je devojka sačuvala prisebnost i uspela da pozove policiju.

Trojica napadača su prepoznata i oni su privedeni i određeno im je policijsko zadržavanje. Reč je o trojici devetnaestogodišnjaka koji su navodno odranije poznati policiji po sitnim krivičnim delima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading