UBICA SVE DO DETALJA ISPRIČAO U TUŽILAŠTVU Izrešetao Delevića sa pet hitaca, tereti se za ubistvo na podmukao i svirep način!
Printscreen

- Osumnjičeni je na saslušanju priznao izvršenje krivičnog dela i detaljno izneo svoju odbranu. Naredbom o sprovođenju istrage Bojanu T. se na teret stavljaju krivična dela teško ubistvo na svirep i podmukao način i nedozvoljeno proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija - stoji u saopštenju tužilaštva.

Nakon saslušanja tužilaštvo je sudiji za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu predložilo da osumnjičenom odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da je bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti i visine zaprećene kazne zatvora za krivična dela za koja se tereti.

- Sumnja se da je Bojan T, nakon kraće rasprave sa oštećenim D. D. koji je stajao na kolovozu pored automobila marke “BMW X6”, iz neposredne blizine, ispalio više projektila u pravcu glave i tela oštećenog. D. D. je usled nanetih povreda preminuo, dok se Bojan T. automobilom marke “ Škoda octavia” udaljio sa lica mesta - stoji u saopštenju tužilaštva, gde dodaju:

- Ne dugo zatim pozvao je policiju i saopštio šta je učinio, nakon čega je uhapšen u Dobanovicima.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading