VIŠE TUŽILAŠTVO IZNENAĐENO PRESUDOM Vladica Petrović nepravosnažnom presudom oslobođen optužbi za ubistvo Predraga Perića
Alo

- Predsednica veća koje je vodilo ovaj krivični postupak prilikom javnog objavljivanja odluke nije dala kratke razloge za svoju odluku, da bi smo znali šta je sud rukovodilo da donese ovakvku odluku, tako da očekujemo pismeni otpravak presude, protiv koje ćemo izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Nišu.

Žrtvu ugostio u kući, pa izrešetao na rastanku! - Alo.rs

Moramo da istaknemo, da je posle nepristrasne i detaljne istrage, prikupljen veliki broj dokaza, na kojima smo zasnovali svoju optužnicu.

Naime, predloženo je i izvedeno saslušanje brojnih svedoka (24) i saslušanje jednog zaštićenog svedoka . Takođe, predložen je i izveden veliki broj pisanih dokaza u vidu: listinga i analize baznih stanica, različita veštačenja (telefona,optuženog, biološka,informatička), kriminalističko tehnička dokumentacija, uvid u spise izvršitelja i drugo.

Policija češlja Novi Sad u potrazi za lopovima! - Alo.rs

Tako da kao zastupnici javne optužbe, smatramo da je optuženo lice izvršilo krivična dela koja mu se stavljaju na teret i to ćemo dokazivati i u žalbenom postupku.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading