DETALJI NESREĆE IZ NIŠA Lopov pao sa krova hale, evo u kakvom je stanju mladić!
Foto: Shutterstock

Dvadesetdvogodišnji Nišlija E.D. , koji je danas pao sa velike visine prilikom pokušaja da ukrade metalne delove iz napuštene hale firme „Vagonka“ u krugu nekadašnje Mašinske industrije zadobio je kontuziju mozga.

- Na skeneru nisu uočene unutrašnje povrede kod pacijenta ali zbog kontuzije mozga biće zadržan do jutra radi posmatranja. Imao je manju posekotina na čelu koja je sanirana kao i na kolenu. Svestan je komunikativan i trenutno stabilnih vitalnih parametara - saopšteno je iz niškog UKC.

Kako saznajemo, oko 11 sati radnici koji su bili u blizini mesta nesreće čuli su tresak. Utrčali su u halu i zatekli čoveka koji je delovao da je bez svesti, pa su isprva verovali da je mrtav. Oni su pozvali Hitnu pomoć koja je povređenog Nišliju odvezla do niške bolnice, saznaje Telegraf.rs

Odmah je ustanovljeno da je reč o čoveku koji ne radi ni u jednoj od tamošnjih firmi i koji nije imao nijedan drugi razlog da se nađe na ovom mestu već samo radi krađe.

Pogon bivše Mašinske industrije pravi je majdan za lopove koji odnose sve što im dođe pod ruku jer ogroman prostor nema adekvatno obezbeđenje. Juna meseca ove godine kradljivci su upali u pogon MIN Lokomotive i pokrali delove lokomotive koja je čekala remont. Kako je tada kazao Goran Jovanović, direktor te firme pričinjena im je milionska šteta a Srbija voz je morao da čeka još par meseci na mašinu koju su dobili radi remonta.

MIN Vagonka, odakle su nekada izlazile čitave železničke kompozicije ne samo za potrebe Jugoslavije već i inostranstva, je bukvalno pod opsadom kradljivaca jer nije uspela da nađe novog vlasnika. Odatle je ukradeno sve pa čak i izolacija sa cevi pa i čitav krov. Kako su upozorili ljudi koji rade u firmama u Mašinsko, lopovi su se drzunuli da ukradu i skretnice železničke pruge koja prolazi u blizini ali je to srećom na vreme primećeno pa je izbegnuta nesreća.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading