DETALJI TRAGEDIJE U BULEVARU KRALJA ALEKSANDRA Preticao automobil, pa pokosio Mihajla s devojkom!
Foto: Printscreen Instagram

Pešak M. L. (26) godina poginuo je sinoć u saobraćajnoj nesreći u Bulevaru kralja Aleksandra u Beogradu. Vozač M. N. (23) je priveden i njemu je određeno zadržavanje do 48h po nalogu I OJT u Beogradu.

Kako saznajemo, mladić poseduje važeću vozačku dozvolu A,B, C kategorije, nema izrečenih zaštitnih mera. U poslednje dve godine sankcionisan je za vožnju bez A kategorije, zbog prekoračenja brzine i ne korišćenja sigurnosnog pojasa.

Foto: Printscreen Facebook

 

Kako "Blic" dalje nezvanično saznaje, alkotest vozača je 0,00, dok je droga test takođe bio negativan, a uzeti su urin i krv na analizu.

-Sinoć se vozilo kretalo Bulevarom kralja Aleksandra iz pravca ulice Mite Ružića prema Ustaničkoj. Neposredno pre kućnog broja 450, "audi" je preticao jedno vozilo i prilikom vraćanja u saobraćajnu traku, na obeleženom pešačkom prelazu obario dva pešaka. Mihaila L., koji je preminuo na licu mesta i i Viktoriju L., koja je prevezena na VMA, zbog preloma skočnog zgloba noge. Nakon toga vozač "audija" izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u zaštitne metalne stubiće, kao parkirano vozilo - saznaje Blic.rs.

Podsetimo, nesreća se dogodila sinoć, a ekipa hitne pomoći kada je stigla, mogla je samo da konstatuje smrt mladića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading