UČENICI SILOVALI VRŠNJAKA ZBOG IZAZOVA NA TIKTOKU Jeziv zločin potresao čitav region!
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Grupa dečaka je u jednom privatnom objektu u Tuzli navodno silovala svog vršnjaka, i to zbog izazova na Tiktoku!

Kako prenose lokalni mediji, nezapamćeni zločin se dogodio 18. novembra i prijavljen je policiji.

- Obaveštavamo vas da službenici Uprave policije MUP TK-a u saradnji sa Tužilaštvom Tuzlanskog kantona preduzimaju potrebne mere i radnje u vezi s događajem koji je prijavljen 18. novembra 2022. godine PU/PS Gračanica, a koji se, prema navodima prijavitelja, dogodio u privatnom objektu, a ne u prostorijama škole u Gračanici. S obzirom na osetljivost istrage i zaštitu maloletnih lica/dece - aktera navedenog događaja, nismo u mogućnosti iznositi više informacija - rečeno je iz Ministarstva unutrašnjih poslova Tuzlanskog kantona za lokalne medije.

Prema nezvaničnim informacijama, učenici jedne tuzlanske škole radili su izazov na Tiktoku i mobilnim telefonima snimali dok su silovali vršnjaka.

- Zasad nije poznato da li je snimak objavljen na društvenim mrežama niti ko je tačno prijavio slučaj. Budući da je policija obaveštana, istraga je pokrenuta i uskoro će biti saopšteni detalji zločina - navodi naš izvor.

Inače, istraživanje je pokazalo da u Srbiji na dvenom nivou aplikaciju Tiktok preuzme 8.000 ljudi.

I DECA U SRBIJI ŽRTVE IZAZOVA NA TIKTOKU

Dete (9) se obesilo o krevet u Rakovici

Izazov na Tiktoku i u Srbiji je odneo jedan život 26. januara 2021. godine u naselju Rakovica, u Beogradu, kada se dečak Đ. S. (9) obesio o krevet pojasom od kimona za džudo.

Tragedija se dogodila kada je dečak ostao sam kod kuće, pošto su mu roditelji otišli u prodavnicu.

UČENICI SILOVALI VRŠNJAKA ZBOG IZAZOVA NA TIKTOKU Jeziv zločin potresao čitav region!

Foto: Dejan Briza

 

Po povratku stan je bio zaključan, a dečak nije odgovarao na njihove pozive. Kada su došli policija i vatrogasci, zatekli su mališana bez svesti, obešenog o krevet na sprat. Istraga je ubrzo pokazala da je on bio žrtva izazova na Tiktoku. 

Osmaku izvađena slezina jer su ga prebili drugari!

Učeniku osmog razreda OŠ „Sonja Marinković“ u Subotici nedavno je odstranjena slezina nakon što su ga vršnjaci pretukli, takođe zbog izazova na Tiktoku.

Direktor škole Pajica Bašić rekao je tada da su deca shvatila šta su uradila nakon što su shvatila posledice.

UČENICI SILOVALI VRŠNJAKA ZBOG IZAZOVA NA TIKTOKU Jeziv zločin potresao čitav region!

Foto: Youtube/Printscreen

 

 - Oni tvrde da nisu imali sukobe među sobom, ali ono što je interesantno prilikom prvog razgovora sa decom jeste to što su oni to nama predstavili kao igru koja je prisutna na Tiktoku, gde se učenik obara i on pada. Nisu to shvatili kao nešto ozbiljno. Međutim, posle onoga što su videli, shvatili su kakvu su grešku napravili i u prisustvu roditelja svaki od učenika je shvatio o čemu se radi - rekao je Bašić i dodao da će protiv njih biti pokrenut vaspitno-disciplinski postupak.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading