ŽENU TUKAO GRANOM OD DRVETA DOK JE NIJE UBIO Podignuta optužnica protiv muškarca iz Zemuna
Foto: Alo/ilustracija

Više javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je danas optužnicu protiv S. D. (34) zbog sumnje da je 18. septembra ove godine u kući u Zemunu, nakon verbalne rasprave, granom od drveta nasmrt pretukao svoju 27-godišnju vanbračnu suprugu S.D., a potom se spakovao i sa decom napustio lice mesta.

Optužnicom, koja je predata Višem sudu u Beogradu na odluku o potvrđivanju, okrivljenom se na teret stavlja krivično delo teško ubistvo, za koje je zaprećena kazna od najmanje 10 godina zatvora ili doživotni zatvor. Tužilaštvo je takodje predložilo sudu da S. D. produži pritvor da ne bi u kratkom vremenskom periodu ponovio krivično delo.

Sumnja se da je on 21. septembra oko 21 čas u uračunljovom stanju na svirep način lišio života svoju vanbračnu suprugu, tako što joj je granom od drveta dužine oko 70 cm, prečnika 5,5 cm, kao i rukama i nogama zadao veći broj udaraca po glavi i telu.

Žena je tokom nanošenja povreda trpela jake bolove, branila se rukama kako bi zaštitila glavu, ali je usled povreda mozga i gubitka veće količine krvi, preminula.

S. D. je nakon toga ženu položio na pod spavaće sobe, pa je u kolica za pijacu spakovao lične stvari i stvari svoje dece i sa njima napustio lice mesta.

Kako nezvanično sanajemo, on je potom oko 21:30 pozvao sina gazde kuće u kojoj su živeli, rekavši da mu je supruga pala u nesvest i da odu da provere šta je sa njom.

U kući su zatekli ženu na podu sa maramom vezanom preko usta, a okrivljeni i deca nisu bili u kući.

Oni su nakon toga pozvali Hitnu pomoć i policiju, a nešto kasnije i S. D. i rekli mu da mu je supruga dobro, nakon čega se on vratio kući gde je potom uhapsen.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading