IZAZVAO SAOBRAĆAJNU NESREĆU I OSAM PUTA PROŠAO KROZ CRVENO Sankcionisano ukupno 1.219 saobraćajnih prekršaja, na trežnjenju zadržano 16 vozača
Foto: MUP Srbije

Na ovom području, iz saobraćaja je isključeno 97 vozača i sedam vozila, a zadržano je 27 vozača, od toga 16 zbog vožnje pod dejstvom alkohola, sedam zbog ponavljanja ili nastavljanja prekršaja i četiri zbog nasilničke vožnje.

Za nasilničku vožnju terete se vozači u Novom Sadu i Vrbasu, koji su vozili u stanju potpune alkoholisanosti, sa više od dva promila alkohola u organizmu, kao i Novosađanin koji je, vozeći pod dejstvom alkohola, izazvao saobraćajnu nesreću i osam puta prošao kroz crveno svetlo. Zaržani vozači biće privedeni sudiji za prekršaje.

Devojka izbodena u parku u Obrenovcu - Alo.rs

U periodu od 2. do 4. decembra, na području Južnobačkog okruga, dogodila se 21 saobraćajna nesreća, u kojoj je jedna osoba teško, a 13 je lakše povređeno.

U tom intervalu, na području Grada Novog Sada, dogodilo se 12 saobraćajnih nesreća, u kojima je jedna osoba zadobila teške, a sedam lake telesne povrede.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading