UVEK BI BIO NEGDE TU, ŠETKAO, ALI NIKADA NIJE BIO DRUŽELJUBIV Komšije iz Krunske ulice o čoveku čiji je leš pronađen u podrumu
Printskrin: Google Street View

- Ova je zgrada polu napuštena, jer se njeni stanari već godinama bore sa investitorima koji su pokušali da je nadograde. Iako su uspeli, malo je ljudi ostalo tu da živi i sada u tim prostorijama koje su ostale prazne se skupljaju razni ljudi, skitnice, narkomani, pijanci, ali samo da se sklone od zime, niko još nije stradao - kaže komšija iz susednog ulaza za medije.

Kako kažu, muškarac koji je preminuo uopšte nije stanovao u tom ulazu.

- Znam ko je u pitanju, znam čoveka iz viđenja, nikada sa njim nisam razgovara, ali mi nije ni smetao. Nisam videla da je uopšte ulazio u ovaj ulaz nekada. Oni imaju problema sa skitnicama jer zgrada i deluje napušteno, pa su zato postavili video nadzor. Niko nije rekao koji je tačno uzrok smrti, pa ne bih da ja to pretpostavljam - rekla nam je komšinica i dodala da su ga komšije uglavnom viđale napolju, kad izađu da prošetaju.

- Nije to u pitanju nikakvo nasilje, on je samo čovek sa nesrećnom sudbinom i sa nesrećnim krajem.

Podsetimo, šest vatrogasaca spasilaca intervenisali su na otvaranju vrata podrumske prostorije u kojoj se juče nalazilo lice bez svesti, a kada je stigla ekipa Hitne pomoći konstatovala je da lice ne daje znakove života.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

Komentari (0)

Loading