EPILOG KRVAVOG OBRAČUNA U ALEKSINCU Tukli goste na Aranđelovdan, jednom izvađena slezina, evo kako su kažnjeni!
Foto: Alo!/ Rajko Ristić

Kako je saopštilo OJT Aleksinac, Svrljižanin F.P. na osnovu sporazuma oglašen je krivim za krivično delo teška telesna povreda opasna po život .

- F.P. je izrečena kazna zatvora od godinu dana koju će izdržavati u kućnim uslovima uz primenu mere elektronskog nadzora – navelo je Osnovno javno tužilaštvo.

Sporazume su sklopili i A.B. i L.T., koji su se takođe teretili za tešku telesnu povredu, ali za lakšu kvalifikaciju iz stava 1 istog člana Krivičnog zakonika.

- A.B. i L.T. su kažnjeni sa po šest meseci zatvora takođe u kućnim uslovima i sa merom elektronskog nadzora – rečeno je u aleksinačkom OJT.

L.T. i A.B. se uhapšeni 22. novembra u Šumatovačkoj ulici u Aleksincu, gde su bili gosti na krsnoj slavi svog prijatelja, zbog sumnje da su zajedno sa dvadesetjednogodišnjakom brutalno pretukli pedesettrogodišnjaka, koji je bio gost na istom slavlju. Tada je slobode lišen i F.P., sin tog pedesettrogodišnjaka, jer je, nakon što mu je otac pretučen, nožem izbo dvadesetjednogodišnjaka. Kako saznajemo, obojica su izašla iz bolnice. Muškarac star 53 godine ima samo svojstvo oštećenog, pa neće biti procesuiran, dok će protiv izbodenog mladića istraga biti nastavljena zbog nanošenja teških telesnih povreda jer je učestvovao u njegovom premlaćivanju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading