KADA JE PALA NA ZEMLJU, PUCAO SAM JOJ U GLAVU! Ubica trudnice iz Prištine ostavio jezivo oproštajno pismo roditeljima
EPA

Kako prenose albanski mediji, Halili je napisao dugačko oproštajno pismo, u kojem je naveo da ranije nije imao problema sa suprugom Hamide Magaši.

Na početku pisma je naveo da su problemi počeli kada je Hamide ostala trudna. Istakao je da je svesno ubio suprugu i sramno je optužio da je sa "sestrama kovala plan da mu oduzmu dete". Halili navodi da je supruga tražila od njega da se rastanu i da ona sama odgaja dete u kući svog oca, a za to mu je prema navodima iz oproštajnog pisma nudila 25.000 evra.

Opisao je i trenutak kad je upucao Hamide.

- Rekao sam joj da ne mogu tako da ostavim svoje dete. Dva puta sam joj pucao u telo. Kad je pala na zemlju pucao sam joj još jednom u glavu. Video sam sahranu pred očima - napisao je Halili.

Podsetimo, Halili se ubio danas kada ga je opkolila policija.

Policija je tragala za njim dva dana. Halili je suprugu, koja je bila u devetom mesecu trudnoće, ubio u sredu uveče.

U braku su bili svega četiri meseca, nakon čega su se razišli zbog porodičnog nasilja razdvojili. Hamide je nakon toga otšila da živi u roditeljskoj kući u Lipljanju.

 

 

Dan pre ubistva otišla je na kliniku u Prištini na kontrolu pred porođaj koji je bio očekivan sledeće nedelje.

Halili je inače dobio zabranu prilaska jer je supruzi 10. avgusta pretio u kući njenih roditelja. Ispostavilo se da je osumnjičeni osuđen i novčano kažnjen od suda u Uroševcu zbog nošenja oružja bez dozvole.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

Komentari (0)

Loading