SRBIN NA ČELU MEĐUNARODNE BANDE Zaplenjeni droga, novac, oružje i pet skupocenih auta, u akciji učestvovalo 300 policajaca
Foto: Tanjug

U policijskoj akciji pretreseno je na desetine objekta, a tom prilikom zaplenjeno je dosta novca, telefona, ali i pet skupocenih automobila.

Kako navode nemački mediji, u akciji hapšenja učestvovalo je skoro 300 policajaca koji su pretresli zgrade u Beblingenu, Ludvigsburgu, Štutgartu i drugim okruzima tokom velike racije.

Istražitelji su uhapsili deset osoba zbog sumnje da su trgovali kanabisom i kokainom u velikim količinama. Uhapšeni su muškarci od 22 do 36 godina, među kojima su narko-kurir kod koga su policajci pronašli tri kilograma kanabisa. Pored toga, zaplenjeno je oružje, velike sume novca, baze podataka i mobilni telefoni. Takođe, zaplenjeno je i pet skupih automobila, među kojima su automobili marke „audi“ i dva BMV-a“, piše nemački portal Štutgart cajtung.

Prema navodima nemačkih medija, istraga i procena oduzetih elektronskih dokaza su još u toku.

„Među uhapšenima je i Nemac (33) za koga se veruje da je šef grupe zajedno sa muškarcem istih godina iz Srbije. Još jedan navodni organizator, kao i jedan nemački državljanin (36) trenutno su u bekstvu. Uhapšeni su nemački državljani, nemačko-ruski, srpski, marokanski i državljanin iz Pakistana“, ističu lokalni mediji i dodaju da je akcija razbijanja kriminalne grupe dugo trajala.
Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading