TUKLI POLICAJCE U NOVOM SADU Mladići osuđeni na po godinu i osam meseci zatvora!
Shutterestock/Ulf Wittrock

Stanković je oglašen krivim da je izvršio dva krivična dela nasilničko ponašanje i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti, a okrivljeni Puzović za krivično delo nasilničko ponašanje i krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti.

Navedenom presudom, u odnosu na okrivljenog Ognjena Stankovića odbijena je optužba za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

- Nakon izricanja prvostepene presude, obojici je ukinut pritvor i izrečena mera zabrane napuštanja stana uz primenu elektronskog nadzora, i određeno da navedena mera može trajati dok za to postoji potreba, a najduže do pravosnažnosti presude odnosno do upućivanja okrivljenih na izdržavanje krivične sankcije koja se sastoji u lišenju slobode, a najduže dok ne istekne vreme trajanje kazne izrečene nepravnosnažnom presudom – navela je Svjetlana Radovanović, portparol osnovnog suda. - Protiv navedene presude stranke mogu izjaviti žalbu Apelacionom sudu u Novom Sadu.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

Komentari (0)

Loading