40 DANA OD BRUTALNOG UBISTVA U KRNJAČI Oglasile se neutešne Nemanjine sestre: Laku noć i hvala ti za sve!
Foto: Aleksandar Nalbanjan

Pucnjava se, podsetimo, dogodila 15. oktobra u Ulici Dejana Medakovića u beogradskom naselju Krnjača. Zbog pucnjave je priveden i L. K. (20) koji je bio u autu sa žrtvom, a sumnja se da je vatrenom obračunu prethodila jurnjava kolima, a u međusobnoj razmeni vatre Nemanja je pogođen.

Lebron Džejms vođa vračaraca! - Alo.rs

- Laku noć, direktore moj. I neka te anđeli čuvaju kad mi nismo uspeli. Zauvek u našim srcima - piše u jednoj od čitulja koju niko nije potpisao.

Drugu čitulju potpisuju Nemanjine sestre koje navode da ga vole najviše na svetu.

Crni novembar u Beogradu: U sačekušama ranjeno četvoro muškaraca! - Alo.rs

- Anđele naš, naš zaštitniče... Hvala ti za svaki proveden trenutak s tobom. A najboljih nema, uzeo ih Bog. Srešćemo se opet jednog dana... - piše u potresnoj čitulji koje su sestre posvetile bratu.

Inače, u Višem javnom tužilaštvu u Beogradu osumnjičeni je saslušan gde je, između ostalog, rekao da se ne seća kako je počinio zločin i zbog čega je zapravo i pucao.

U pucnjavi su korišćena dva pištolja i jedan od njih je pronađen i poslat na veštačenje. Navodno, osumnjičeni je blizak prijatelj uhapšenog Marka Miljkovića, jednog od vođa beogradskog ogranka kavačkog klana.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading