DETALJI PLJAČKE MENJAČNICE NA NOVOM BEOGRADU Čekićem su razbili staklo i uzeli sav novac, kad su zapucali žena se sakrila u toalet
Alo.rs/ M. Š.

Radnica pekare istakla je da pekaru i menjačnicu deli samo jedan zid, a zaposleni koji su sinoć radili nisu čuli ništa.

- Svi smo u šoku, nismo ni slutili da ovako nešto može da se desi. Vlasnik menjačnice je divan, porodičan čovek. Stalno dolazi kod nas, on i njegova porodica žive od tog posla. Nekada i sam radi tu, sigurna sam da se nikome nije zamerio. Znamo ga godinama i stvarno nikada nije bio ni najmanji problem ovde. Menjačnica radi tu godinama i svi su zaista fini. Često ispijamo kade zajedno - priča šokirana komšinica.

Komšije su napomenule da je sreća što je radnica tako brzo uspela da odreaguje i da se zaključa u toalet.

- Žena je bila zaključana u wc, dok oni nisu uzeli sav novac i pobegli. Njena brza reakcija je spasila. Ona od tolikog stresa ne može da dođe sebi. A oni bi joj naudili sigurno, čim su bili spremni da pucaju. Ko zna koliko dugo su oni to planirali, čim su uspeli tako brzo da nestanu - priča naš sagovornik.

Radnici koji su renovirali uništenu menjačnicu, rekli su kako žena koja je bila u objektu tokom pucnjave ne može da se sabere.

Podsetimo, juče oko 18.45 dve osobe maskirane šalovima i kapama upale u menjačnicu u Bulevaru Zorana Đinđića na Novom Beogradu. Dvojica razbojnika ukrala oko 8.000 evra i 470.000 dinara. Kako saznajemo, pucano je iz vazdušnog pistolja, a potom su macolom razbili zaštitno staklo.

U toku je intezivan rad na identifikaciji i hapšenju osumnjičenih, a pokrenuta je i akcija "Vihor 2".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading