MORA DA PLATI 120.000 DINARA I 300 SATI RADA U JAVNOM INTERESU Zrenjaninac na auto-putu Beograd–Subotica vozio u suprotnom smeru
Jutjub/MUP

Za nasilničku vožnju tereti se vozač traktora u Baču koji je vozio sa više od dva promila alkohola u organizmu, kao i Zrenjaninac koji je, na auto-putu Beograd–Subotica, vozio kolovoznom trakom namenjenoim vozilima u suprotnom smeru. On je u skraćenom prekršajnom postupku kažnjen sa 120.000 dinara, devet meseci zabrane upravljanja motornim vozilom i tri stotine časova rada u javnom interesu. Ostali zadržani vozači će biti privedeni sudiji za prekršaje.

Psihički bolesnik se zatvorio u podrumu i preti samoubistvom! - Alo.rs

Policijska uprava u Novom Sadu je 17. novembra na području Južnobačkog okruga otkrila i sankcionisala ukupno 447 saobraćajna prekršaja.

U protekla 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se šest saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, dve su teško, a tri lakše povređene.

U istom periodu na području Grada Novog Sada dogodilo se pet saobraćajnih nesreća u kojima je jedna osoba poginula, jedna je zadobila teške, a jedna lake telesne povrede.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading