POTRAGA ZA "VRAČARCIMA" Evo ko je sve od pripadnika ovog surovog klana u bekstvu!
Foto: Alo.rs

Prošle nedelje uhapšeno je 17 pripadnika "vračarskog klana", na čijem čelu je Nikola Vušović zvani "Ludi Džoni", a Tužilaštvo za organizovani kriminal proširilo je istragu na čak 38 osoba!

Na čelu vračarskog klana je Nikola Vušović Džoni, koji se nalazi van Srbije. Međutim, Vušović nije jedini pripadnik ovog klana, koji je blizak kavčanima i koji je u bekstvu. Dvanaest pripadnika ovog klana je van Srbije i za njima će biti raspisane poternice.

- U bekstvu su Nikola Vušović, Rašo Ban, Jovica Sovilj, Miloš Pavlović, Nikola Mileković, Nikola Filipović, Petar Jevtić, Radivoj Jovanović, Ivan Biletić, Vojin Stupar, Miloš Andrejević i Aleksandar Ostojić - navodi izvor.

Pored Vušovića, među krupnijim imenima koja su u bekstvu je i Vojin Stupar.

- Stupar je jedan od vođa vračarskog klana, ali i visokopozicionirani kavčanin. Hapšen je 2019. u Crnoj Gori, a dovođen je u vezu sa švercom 60 kilograma kokaina koji je bio zaplenjen na brodu " Jadran" u Tivtu. Jovan Vukotić se ranije teretio za pokušaj ubistva Stupara, međutim, na saslušanju je izjavio da ne zna ko je pucao na njega, pa je protiv vođe škaljaraca obustavljen postupak - kaže naš sagovornik.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading