VUŠIĆEVI "VRAČARCI" NA SPISKU ZA LIKVIDACIJE IMALI I NOVOPAZARCA Hteli da ubiju Samira Tutića koji je pre dve godine ranjen u Beogradu!
Foto: privatna arhiva

Tužilaštvo za organizovani kriminal donelo je naredbu o sprovođenju i proširenju istrage kojom je obuhvaćeno 38 lica, u slučaju organizovane kriminalne grupe "Vračarci".

Tužilaštvo za organizovani kriminal sprovodi istragu zbog sumnje da su pripadnici ove organizovane kriminalne grupe čiji su organizatori Nikola Vušović zvani DŽoni i Uroš Piperski zaslužni za tri likvidacije (Aleksandra Šarca, Aleksandra Halabrina i Dragana Ristića), kao i da stoje iza pokušaja više ubistava. 

Na njihovoj meti, među potencijalnim žrtvama, nalazio se Samir Tutić iz Novog Pazara.

Novopazarac Samir Tutić, koji je uzeo ženino prezime pa se sada preziva Divljanović, teško je ranjen u Beogradu krajem decembra 2019. godine na Vračaru.

Do pucnjave je došlo tokom, kako se tada pisalo, primopredaje droge. Navodno, cela priča je bila nameštena, a tada je ispaljeno pet metaka od kojih ga je jedan pogodio u grudi.

Tada se nagađalo da je ovaj Novipazarac policijski saradnik i da je hteo da namesti suprotnu ekipu. Sada je utvrđeno da su tada na njega pucali "Vračarci".

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading