LALIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE O ZLOČINIMA BELIVUKOVOG KLANA Mihajlovića otrovali cijanidom, išla mu pena na usta!
Foto: Alo! arhiva

Svedok okrivljeni Srđan Lalić, u postupku koji se vodi protiv kriminalne grupe Veljka Belivuka, koja se tereti za brojna ubistva, izneo je juče pred Specijalnim sudom šokantne tvrdnje!

Lalić se na početku suđenja izvinio porodicama žrtava zbog zastrašujućih detalja koje će ispričati. Njegovo izlaganje je trajalo nekoliko sati, a zatim je suđenje prekinuto i nastavlja se danas u 14. 30 sati.

Prisutne su posebno šokirali detalji oko ubistva Gorana Mihajlovića. Lalić je kazao da su mu Belivuk i Miljkovič do najsitnijih detalja ispričali kako su likvidirali Mihajlovića koristeći cijanid.

LALIĆ OTKRIO ZASTRAŠUJUĆE DETALJE O ZLOČINIMA BELIVUKOVOG KLANA Mihajlovića otrovali cijanidom, išla mu pena na usta!

Foto: Alo.rs

 

- Video sam na slikama kako mu pena ide na usta i fotografiju njegovog ugljenisanog tela. Posle ubistva Mihajlovića, sa njegovog "Skaj" naloga su uzeli nešto oružja i droge. Rekli su i da ga je namamio neki Šundić, na "Skaj" je bio Džeri, a kasnije Santos - kazao je Lalić naglasivši da je Mihajlović zatim spaljen.

Prema njegovim tvrdnjama, Belivukova ekipa stoji i iza ubistva Vlastimira Miloševića (poznato kao slučaj "ubistvo na šinama"), Ljubomira Markovića Kiće ispred balona za fudbal, govorio je o likvidacijama Dedovića, Stamatovića i Kožara u Grčkoj, Ljubomira Lainovića...

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading