NIŠKI PRIVREDNIK IZMASAKRIRAN SEKIROM I MACOLOM Braći se za ubistvo sudi ispočetka, ukinuta prvobitna presuda!
Draško Ranđelović/Foto: privatna arhiva

Pred Višim sudom u Nišu ponovo je počelo suđenje braći Nikoli (36) i Marku (41) Mladenoviću kojima će se opet suditi, nakon što je Apelacioni sud ukinuo prvobitnu presudu za ubistvo niškog privatnika Draška Ranđelovića (46) u jednoj od hala preduzeća "Min kopeks".

Draško je 8. oktobra 2020. godine nađen mrtav u hali koju je iznajmljivao da bi pokrenuo biznis za proizvodnju neke vrste nameštaja.

Nikola je u prethodnom postupku osuđen na 20 godina zatvora, dok je njegov brat Marko oslobođen.

- Ono što ovog momenta mogu da kažem je da se nadam će sud u ponovljenom postupku postupiti po primedbama na koje je ukazao Apelacioni sud i shodno tome u ponovljenom postupku doneti pravilnu i zakonitu odluku - rekla je ranije zastupnica porodice Ranđelović, Miljana Jovanović.

Ranije na sudu je rečeno da se Nikola posvađao kobnog dana sa Draškom i posle toga je došlo do tuče gde je Ranđelović udaren nekoliko puta macolom i sekirom.

Pre toga je, rečeno je na sudu, Marko je napustio mesto ubistva. Braća su u prvom ispitivanju sakrila od policije da su znali za ubistvo već samo da su pokojnog Draška zatekli mrtvog u hali.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading