DETALJI UBISTVA JOVANA VUKOTIĆA U ISTANBULU Otkrivamo ko je mesecima pratio vođu škaljaraca pre likvidacije!
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, brutalno je likvidiran 8. septembra u Istanbulu naočigled vanbračne supruge Maše i njihovog deteta. Sumnja se da je njegovo ubistvo naručio vođa „kavčana“ Radoje Zvicer, a pre ubistva, Vukotića su mesecima pratili članovi turske kriminalne grupe, a među njima su bile i dve dve žene!

Jovan Vukotić je odlazio iz tržnog centra u Istanbulu, kada je na njegov automobil ispalio hice napadač koji se nalazio na motociklu. Vukotić je preminuo na licu mesta.

DETALJI UBISTVA JOVANA VUKOTIĆA U ISTANBULU Otkrivamo ko je mesecima pratio vođu škaljaraca pre likvidacije!

Foto: Printscreen

 

Ubrzo nakon ubistva uhapšeno je više od deset osoba za koje se sumnja da su učestvovale u njegovoj likvidaciji. Među njima su i „kavčani“ Radoje Živković i Zdravko Perunović.

Kako su navodili turski mediji, kavački klan je iz osvete naručio ubistvo Jovana Vukotića, a za njegovu glavu su dali vrtoglavih milion evra. Radoje Zvicer i njegovi ljudi kontaktirali su dve glavne kriminalne grupe u Turskoj, koje su likvidaciju preuzele na sebe. Interesantno je to, da su vođe obe grupe u zatvoru, jedan u Italiji, a drugi na prostoru Crne Gore. Pripadnici jedne grupe su uhodili i pratili Vukotića, dok je druga izvršila ubistvo.

DETALJI UBISTVA JOVANA VUKOTIĆA U ISTANBULU Otkrivamo ko je mesecima pratio vođu škaljaraca pre likvidacije!

Foto: Alo.rs

 

- Članovi jedne grupe su pratili Jovana Vukotića, dok je su članovi druge izvršili likvidaciju. Članovi prve grupe su Istanbul došli sa dva automobila iznajmljenim u Izmiru i četiri meseca su pratili Vukotića. Među njima su bile i dve žene, kako ne bi privlačili pažnju. Likvidaciju su izvršili članovi druge grupe i zovu se Emirkan S. i Jakup. D.  Emirkan je pucao sa motocikla, dok je Jakup je vozio - navodili su turski mediji.

Kako su otkrili turski mediji, jedna od žena koja je pratila Vukotića u stopu je crnogorska državljanka Elanur Tuna, koja je takođe uhapšena u velikoj akciji lokalne policije.

Snimci sa nadzornih kamera iz tržnog centra zabeležili su poslednje trenutke Vukotića, ali su primećeni i oni koji su ga pratili. Na snimku se vidi troje osumnjičenih, od kojih je jedna Elanur Tuna.

Inače, sumnja se da je u ekipi bila još jedna žena, ali za sada nije poznat njen identitet.

Podsetimo, prema navodima turske policije, vođa jedne kriminalne grupe iz Turske je Binali C., koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, dok drugu predvodi izvesni Bariš N., koji je prošlog meseca uhapšen u Italiji. Bariš je svojim ljudima iz zatvora davao uputstva oko ubistva Vukotića.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading