ZORAN LILIĆ O NAPADU NA SINA:  Ne znam što je pretučen, nije zbog mene
Alo

Darko Lilić (39), sin bivšeg predsednika SRJ i funkcionera SPS, pretučen je u noći između četvrtka i petka u naselju West 65 na Novom Begradu. On se sam pojavio u Urgentnom centru sa brojnim povredama, ali je odbijao da policajcima kaže ko ga je i zbog čega tukao.Incident se dogodio oko tri sata posle ponoći. Lilić je po pomoć lekara došao obliven krvlju i sa polomljenim nosem.

-Po prijemu je pregledan, a onda su sa povređenim policajci obavili razgovor. Međutim, on je bio neodređen. Rekao je da je pretučen negde na Novom Beogradu, ali ne i gde. Ubrzo je otkriveno da se pre tuče nalazio na Senjaku, a da se poptom našao sa nepoznatim muškarcima u naselju West 65 - rekao je naš izvor.

ZORAN LILIĆ O NAPADU NA SINA:  Ne znam što je pretučen, nije zbog mene

Alo

 

Reporteri Alo! kontaktirali su juče i Darkovog oca Zorana Lilića koji je potvrdio da njegov sin nije želeo da sarađuje s policijom i rekao da ni sam ne zna zbog čega je napadnut.

-Darko je odrastao i svoj čovek. Jeste, napadnut je, ali ne znam razlog. Znam da nije želeo da sarađuje sa policijom. Nadam se da će se uskoro otkriti pozadina napada i da ću saznati zašto je on pretučen - rekao nam je bivši predsednik SRJ i napomenuo da „isključuje mogućnost da mu je sin napadnut zbog njega ili politike koju on predstavlja“.

- Znam da napad na njega nema nikakve veze samnom. S čim tačno ima, saznaću, nadam se, u narednim danima. Rekli su mi da je sada dobro. Ima prelom nosa, a za ostalo ćete morati njega da pitate - rekao je Lilić.

Opširnije u štampanom izdanju.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading