DRUG OTKRIVA DETALJE IZ ŽIVOTA MONSTRUMA IZ VRŠCA Išao sam u školu s njim, bio je čudak!
Foto: Facebook

Marko Budimirović (35) iz Vršca ubio je svoju ćerku Petru (3), a zatim je izvršio samoubistvo! Njegov drug se priseća za Alo! školskih dana sa Budimirovićem rekavši da je i dalje u šoku zbog monstruoznosti koje je počinio!

Stravičan zločin dogodio se 4. oktobra u Vršcu u stanu Marka Budimirovića. On je svoju ćerku Petru zadavio u kofi punoj vode, a zatim je izvršio samoubistvo. Kako smo ranije pisali, to je učinio u inat supruzi Suzani koja ga je ostavila, jer je bio nasilan, a prethodno joj je čak poslao poruku kako će ubiti i sebe i dete.

DRUG OTKRIVA DETALJE IZ ŽIVOTA MONSTRUMA IZ VRŠCA Išao sam u školu s njim, bio je čudak!

Sahrana male Petre Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Ovaj monstruozni zločin potresao je sve Vrščane, a jedan od njih kratko je komentarisao za Alo!

- Išao sam u školu sa Markom! Bio je oduvek jako čudan ali veoma tih i miran. Čak je u razredu bilo drugih momaka koji su bili problematičniji... Nikada ne bih ni pomislio da Marko može tako nešto da učini. Prošlo je već dve nedelje i još smo u šoku. Nisam ga video još od škole, ali ostao mi je u sećanju kao čudak. Ali uprkos tome kada sam pročitao vesti i video da je on u pitanju... neverovatno mi je.. - kazao je on, ne želeći da se otkriva svoj identitet.

Podsetimo, ovaj zločin je pokrenuo proteste u tom gradu zbog sumnje da postoje propusti u radu Centra za socijalni rad.  

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading