BELIVUKA STIGLA KLETVA PINK PANTERA Preti mu doživotna, a suđenje počinje na dan ubistva Šarca
Foto: Alo!

Šarcu je ubica pucao u glavu na parkingu, a povredama je podlegao devet dana kasnije. Za likvidaciju je osumnjičen Lazar Ilić (24) iz Kraljeva, koji mu je kobnog dana s leđa iz „berete“ sa prigušivačem ispalio dva hica u potiljak.

BELIVUKA STIGLA KLETVA PINK PANTERA Preti mu doživotna, a suđenje počinje na dan ubistva Šarca

Foto: Alo!

Lazar Ilić

Iako se ubistvo Šarca ne nalazi na optužnici protiv Belivukove kriminalne grupe sve ukazuje da je on itekako umešan u ovaj zločin. Ilić je uhapšen 22. januara u Budvi, gde je sa svojim sugrađaninom Strahinjom Savićem planirao likvidaciju Marka Ljubiše Kana, pripadnika škaljarskog klana i prijatelja Luke Bojovića.

Najavili likvidaciju na Instagramu

Šarac bio označen kao osoba koja sarađuje sa pripadnicima „škaljarskog klana“, a koja je sa Belivukovim „principima“ imala otvoren konflikt. Pre same likvidacije navijači bliski Belivuku na Instagramu su javno objavili Šarčeve fotografije uz tekst u kom mu je otvoreno poručeno da će se njime „pozabaviti u narednom periodu“.

Tajne službe koje su pratile komunikaciju između Belivuka, Miljkovića i Radoja Zvicera došle su do određenih informacija koje ih povezuju upravo sa Ilićem. Na taj su i uspeli da spreče Kanovu likvidaciju.
 

BELIVUKA STIGLA KLETVA PINK PANTERA Preti mu doživotna, a suđenje počinje na dan ubistva Šarca

Foto: Alo!

 

Međutim, ne povezuje samo Ilić Belivuka i ubistvo Šarca. Zahvaljujući presretnutoj komunikaciji preko aplikacije Skaj utvrđeno je da je Belivuk i ranije pokušavao da ga likvidira, pa i da ga namami u „klanicu“ u Ritopeku, u kojoj su mučili, kasapili i mleli tela svoji žrtava.

Prvi put javno iznose odbranu

Veljko Belivuk i pripadnici njegovog klana sutra bi trebalo prvi put javno da iznesu svoju odbranu. Oni se terete za sedam svirepih ubistava i to Aleksandra Gligorijevića Pukija, Gorana Veličkovića, Lazara Vukičevića, Zdravka Radojevića i Milana Ljepoje, kao i za oružje, drogu, otmicu i silovanje. Drugom optužnicom terete se za ubistva Gorana Mihajlovića i Nikole Mitića.

Na snimku koji je objavljen u medijima mogu se čuti audio poruke koje su pripadnici Belivukovog klana razmenjivali 16. oktobra 2020, a na kojima razrađuju plan otmice Lazara Vukićevića i ubistva Aleksandra Šarca. Njima je istovremeno „bačen mamac“ za dolazak u Ritopek, u koji je trebalo da stignu u razmaku od dva sata, a uveravani su da ih tamo čeka „Vepar“, odnosno Velja Nevolja, kog će mučiti.

Vukićević je naseo i Belivukovi ljudi su ga svirepo mučili i ubili. Šarca je brutalne smrti u „klanici“ spaslo to što je posumnjao u čitavu priču i odustao od dolaska. Odmah je napravljen „plan B“ da ga, kako je pisalo u jednoj od presretnutih poruka, „sutra oderu na ulici“. To se i obestinilo. Dan kasnije, 17. oktobra 2020. godine u podzemnoj garaži tržnog centra na Novom Beogradu Šarac je ubijen. 

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading