ŽITELJI KRNJAČE O KRVAVOM OBRAČUNU U KOM JE ŽIVOT IZGUBIO MLADIĆ "Izašao iz kola i uzeo pajser, pa se začuli pucnji" (FOTO/VIDEO)
Foto: Aleksandar Nalbanjan

Kako su za "Novosti" rekli u Birou za informisanje Ministarstva unutrašnjih poslova, uhapšene su dve osobe, a kako nezvanično saznajemo, reč je o Vladimiru A. (32) i Luki K. (20), koji su učestvovali u razmeni vatre u Ulici Dejana Medakovića.

Prema prvim, nezvaničnim informacijama, mladići su se pre pucnjave jurili automobilima po naselju, a zatim otvorili vatru jedni na druge. Navodno je s jedne strane bio Vladimir A., a sa druge Nemanja S. i Luka K. Hitna pomoć je po pozivu izašla na teren, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt mladića koji je podlegao povredama.

Kako su novinarima ispričali žitelji ovog naselja, uhapšeni Luka K. i ubijeni Nemanja S. bili su zajedno u kolima i jurili su za "audijem" u kome je bio Vladimir A.

- Kada je Vladimir stao, izašao je iz kola, uzeo pajser i krenuo ka Luki i Nemanji, a neko od njih dvojice je izvadio oružje i tada su se začuli prvi pucnji - ispričali su žitelji Ulice Dejana Medakovića i dodali da nijednog od trojice mladića koji su učestvovali u obračunu ne poznaju.

Policija, forenzičari i inspektori juče su satima obavljali uviđaj u Ulici Dejana Medakovića gde se dogodilo ubistvo. A kako smo nezvanično saznali, jedan od dva pištolja iz koga je pucano pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova su pronašli, dok je drugi bio bačen u obližnju baru. Ronioci Žandarmerije su pretraživali potok u koji su osumnjičeni, navodno, bacili oružje. Detalje ovog događaja utvrdiće policijska istraga.

Mladić izboden nožem na Banovom Brdu - Alo.rs

SMEJAO SE TOKOM HAPŠENJA

Jedan od dvojice mladića koji su privedeni na sebi je nosio crnu majicu kratkih rukava sa likom predsednika Rusije Vladimira Putina i zastavom ove države. On se sa lisicima na rukama navodno smejao pripadnicima MUP koji su oblačili čizme kako bi pretražili potok u koji je bačen pištolj.

Pronađen pištolj u Krnjači - Alo.rs

Policija ih dovela na mesto zločina! (FOTO) - Alo.rs

Ronioci u Krnjači traže oružje ubistva - Alo.rs

Policijski uviđaj ubistva u Krnjači - Alo.rs

Fotografije ubistvo Krnjača - Alo.rs

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading