PRINCIPI BESNI NA BELIVUKA I PIŠU GRAFITE PROTIV NJEGA Veljo i Mare vi ste cinkaroši!
Foto: Alo.rs

Okrenuli se protiv šefova! Širom Beograda pojavili su se grafiti „Velja i Mare cinkaroši“, upućeni Veljku Belivuku i Marku Miljkoviću, čija se grupa tereti za najmonstrouznije zločine! Stručnjaci upozoravaju da je među preostalim „Principima“ nastao haos i da su besni jer su, kako kažu, Belivuk i Miljković pre hapšenja želeli više da kolju, nego da se bave drogom koja im je bila glavni posao!

Veljko Belivuk, Marko Miljković i još dvadesetak pripadnika njihove kriminalne grupe uhapšeni su 4. februara prošle godine, a terete se za brojna krivična dela, među kojima su i sedam brutalnih ubistva. Sumnja se da su svoje žrtve kidnapovali, a zatim ih mučili, tukli, kasapili i mleli u mašini za mlevenje mesa. Među pripadnicima te grupe, troje su dobili status svedok - okrivljeni, koji su otkrili brojne detalje u vezi sa njihovim zverstvima.

PRINCIPI BESNI NA BELIVUKA I PIŠU GRAFITE PROTIV NJEGA Veljo i Mare vi ste cinkaroši!

Veljko Belivuk i Srđan Lalić Foto: Alo.rs

 

Poslednjih meseci širom Beograda pojavili su se uvredljivi grafiti na račun Veljka Belivuka, a stručnjaci ukazuju da je reč o besu „Principa“ zbog ponašanja Belivuka i Miljković koji su bili vođe te grupe.

PRINCIPI BESNI NA BELIVUKA I PIŠU GRAFITE PROTIV NJEGA Veljo i Mare vi ste cinkaroši!

Foto: Alo.rs

 

 - Interesantno je da se nakon sto se Lalić prijavio i dobio saglasnost tužilaštva da bude okrivljeni svedok, očito da je nastupilo veliko komešanje unutar ostataka te grupe, to su oni koji se nalaze na tribinama još uvek ili po nekim štekovima, ali i onih koji se nalaze u zatvoru, poput Belivuka i ostalih. Sad postoji opasnost da će se otkriti nešto što možda, možda - ponavljam, policija nije u dosadašnjem toku istrage otkrila. Iz tog razloga mi imamo veliko komešanje unutar te narko kriminalne grupe i tu vidimo da čak javno se obračunavaju putem grafita, raznoraznih plakata, parola koje su izbacivane za vreme na primer utakmice Partizana, transparenti... očito da je sada velika bitka između njih, postoji neka velika doza straha da će biti otkriveno mnogo štošta što možda nije poznato - navodi za Alo! bivši bezbednjak Božidar Boža Spasić i dodaje:

PRINCIPI BESNI NA BELIVUKA I PIŠU GRAFITE PROTIV NJEGA Veljo i Mare vi ste cinkaroši!

Printscreen/ Pink

 

 -  Drugo, svesni su činjenice pojedinci iz tog klana da nakon Lalićevog svedočenja i ostalih svedoka saradnika, da zapravo Belivuk i Miljković bukvalno nikada neće moći da komanduju klanom. Očito da je počeo sukob i unutar klana za određene pozicije. U ovom momentu nema nikakvih nagoveštaja da je taj sukob završen, naprotiv on se tek rasplamsava i strah me je da ćemo imati možda obračune, ili na ulicama ili obračune na nekim teritorijama koje su njima znane. Dakle, u pitanju je velika borba ne za naslednika klana Veljka Belivuka, nego da se jednostavno preuzme u potpunosti klan i drugačije organizuje i vodi! Mislim da među pojedinim tim pripadnicima klanova, koji su ostali napolju i koji kordiniraju tim grupama, se govori da su se Belivuk i grupa, koja se nalazi u zatvoru, suviše posvetili ubistvima i zverstvima i zločinima, a da su jedno vreme, i u jednom momentu zapostavili ono što je njihov najvažniji deo posla, a to je trgovina drogom. U to vreme neko se ubacuje sigurno na to tržište droge i to je ono čega se oni plaše da će ga izgubiti, jer naprosto ako nema komandanta parade, onda će miševi kolo da vode - kazao je bivši bezbednjak.

PRINCIPI BESNI NA BELIVUKA I PIŠU GRAFITE PROTIV NJEGA Veljo i Mare vi ste cinkaroši!

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, Belivukov klan se tereti za ubistva Milana Ljepoje, Zdravka Radojevića, Gorana Veličkovića Goksija, Aleksandra Gligorijevića Pukija, kao i Lazara Vukićevića, Nikole Mitića i Gorana Mihajlovića.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading