DA TI SRCE PREPUKNE Majka objavila fotografiju sa tek rođenom Petrom, sedam dana nakon tragedije!
Foto: Facebook

Tuga do neba! Suzana B. iz Vršca, čiju je ćerku Petru (2) udavio njen suprug Marko B. a zatim se obesio, oglasila na društvenim mrežama! Postavila je svoju fotografiju sa Petrom kada se tek porodila i tako rastužila celu srpsku javnost!

Kako saznajemo, Suzana je obrisala prezime njenog supruga, od kojeg je želela da se razvede pre tragedije, i pored svog imena dodala ime pokojne Petre.

Podelila je fotografiju s Petrom, nakon što se porodila i dok je s njom ležala u bolnici.

DA TI SRCE PREPUKNE Majka objavila fotografiju sa tek rođenom Petrom, sedam dana nakon tragedije!

Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

 

Fotografija je rastužila celu Srbiju, a danas je Suzana zajedno sa rođacima išla na groblje kako bi dali prvi pomen Petri, sedam dana nakon ubistva.

- "Izdrži sve ovo. I promeni sve što možeš u vezi bagre u Centru za socijalni rad.Bog će ti dati snage za sve", "Suzo draga izdrži borac si ti. Budi jaka uz tebe smo svi", "Duša tvoje duše živi kroz tebe.. . istraj Bog i ljudi su uz tebe ..neka odgovaraju svi koji su napravili tragediju..", " Nema reči koje bih utešile jednu majku"- nizali su se komentari.

Podsetimo, Marko B. je svoju ćerku Petru udavio u kofi s vodom, a zatim se obesio, kako bi se osvetio supruzi Suzani koja ga je napustila jer je bio nasilan.

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading