PUKLO JE KAO GROM, ŽENA I JA SMO SKOČILI IZ KREVETA Ispovest porodice Boškov iz Kikinde koja živi pored kuće u koju se zakucao "porše"! (FOTO)
Foto: Alo!/Miroslava Obadić

Pričinjena materijalna šteta na vratima kuće, uništena fasada kod ulaznih vrata, krhotine automobila, srušenog drveta i klupe svedoče o bahatoj vožnji koja se, nažalost, nije desila prvi put u ulici Žarka Zrenjanina.

Kao grom iz vedra neba trgao je iz sna bračni par Milivoja i Olgicu Boškov.

- Automobil marke “porše” kretao se iz pravca centra grada, verovatno je izgubio kontrolu i udario u kuću komšinice koja živi pored nas. Uleteli su između jednog automobila, koji je bio parkiran, i klupe. Supruga i ja smo spavali, skočili smo iz kreveta. Odjeknulo kao kad grom udari. Odmah sam izašao na ulicu. Imao sam šta da vidim. Slupan automobil sa leve strane, priseća se Milivoj za Alo!.

Mladići, najverovatnije njih četvorica, pobegli su iz automobila, a jedan od njih se vratio i iščupao registarsku tablicu.

- Mislim da ih je bilo četvorica u automobilu. Nakon što su pobegli, jedan se vratio, iščupao tablicu i ponovo pobegao. Odmah sam pozvao policiju. Naša kuća je stradala, srećom, malo. Okrnjen je samo ćošak - priča Milivoj.

Kako saznajemo, kuća koja je oštećena ovom prilikom u vlasništvu je medicinske sestre zaposlene u kikindskoj Opštoj bilnici i u njoj nema stanara. Ona nije bila raspoložena da daje izjavu ovim povodom. Nezgoda koja se jutros dogodila nije jedina u ulici Žarka Zrenjanina, inače, jednoj od najprometnijih u Kikindi. Vozači često tuda voze nepropisnom brzinom.

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading