POTRESNE REČI KOMŠIJA PRED SAHRAHU MALE PETRE KOJU JE OTAC UDAVIO Devojčica je pre smrti vozila bickl, njena majka Suzana ovo nije zaslužila!
Marko Budimirović/Foto: Facebook

Jedna prijateljica Suzane B., devojčicine majke, kaže da je Suzana jedna divna, borbena i sposobna žena, koja se brinula za ćerkicu i koja je pokušala da nadležnim institucijama, pre svega zaposlenima u Centru za socijalni rad, objasni da je njen suprug opasan.

- Ona ovo nije zaslužila! I pored svih problema i lošeg braka, ona je uvek bila nasmejana i pozivitvna. Spolja gotovo niko nije znao šta joj se dešava kod kuće, kako je suprug maltretira psihički i fizički - priča prijateljica.

Kako saznajemo, Suzana i Marko su se upoznali preko društvenih mreža, bili su u vezi od 2014. godine, a 2018. su se i venčali.

Jedan komšija Suzane B., prokomentarisao je njeno obaveštenje o sahrani devojčice rečima: "Komšinice, iskreno saučešće, tuga neviđena, a sretoh te sa njom pre nesreće, vozila je bicikl u ulici".

POTRESNE REČI KOMŠIJA PRED SAHRAHU MALE PETRE KOJU JE OTAC UDAVIO Devojčica je pre smrti vozila bickl, njena majka Suzana ovo nije zaslužila!

Foto: Facebook printscreen

 

Podsetimo, Marko B., koji je 27. septembra osuđen pred Osnovnim sudom u Vršcu zbog porodičnog nasilja nad suprugom, koje je vršio pet godina, u utorak je uzeo ćerkicu i odveo je u svoj iznajmljeni stan. Da samostalno viđa ćerkicu odobio mu je Centar za socijalni rad u Vršcu, kako su nam potvrdili izvori bliski majci pokojne devojčice.

- To je bio prvi, nažalost i poslednji put da samostalno viđa dete - rekli su nam.

Marko B. je poslao supruzi, ali i još nekim ljudima, poruku da će ubiti dete i sebe, a potom je to i učinio. Devojčicu je udavio u kofi sa vodom, a on se obesio, navodno, o luster.

Tela je pronašla Suzana B., majka devojčice, koja je odmah po dobijanju uznemirujuće poruke od Marka pozvala policiju i otišla u njegov stan.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading