SNIMKOM NAJAVIO DA ĆE UBITI ĆERKU Jezivi detalji nezapamćenog zločina Marka Budimirovića (35) iz Vršca
Alo/Printscreen/Privatna arhiva

Marko Budimirović (35) iz Vršca, koji je u stanu udavio dvogodišnju ćerkicu Petru, pa se obesio, pre zločina je navodno snimio video u kojem je najavio tragediju i prosledio ga na više adresa. Supruzi Suzani s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici poslao SMS: „Ubiću dete i sebe!“.

Alo/Printscreen/Privatna arhiva

 

 

Kako se nezvanično saznaje, Marko je u klipu rekao da njegov život više nema smisla, te da će sa sobom u smrt da povede ono najvrednije što ima - ćerkicu. Sat vremena nakon što ga je navodno prosledio pojedinim prijateljima i nekim medijima, oko 14 časova poslao je poruku i Suzani s jezivom sadržinom. Ona je iste sekunde obavestila policiju, koja je intervenisala, ali je, nažalost, monstrum već bio ostvario svoju zamisao.

Alo/Printscreen/Privatna arhiva

 

 

Izvor Alo! blizak istrazi navodi da je supruga dva puta prijavila Marka za porodično nasilje, a poslednji put pre oko dva meseca. Upravo je to bio i razlog zbog čega je tražila razvod braka.

- Nakon te prijave žena i dete su se odselili, a ona je započela brakorazvodnu parnicu. Tokom tog perioda dete je sve vreme bilo sa majkom, a između supružnika je posredovao Centar za socijalni rad koji je zadužen da se stara o interesu deteta. Majka je vršila pritisak da se Marku zabrani kontakt sa detetom zbog nasilja, ali nadležni u socijalnom, nažalost, nisu njena upozorenja shvatali ozbiljno. Dozvolili su Marku da bude s detetom i upravo na prvom samostalnom viđanju oca i ćerke Marko je ubio sopstveno dete, a zatim izvršio samoubistvo! - rekao je izvor.

Bio na uslovnoj

Protiv Marka Budimirovića vodio se sudski postupak zbog nasilja u porodici koji je okončan 27. septembra uslovnom kaznom.

Marka je supruga prijavila 30. aprila zbog nasilja. Sudija mu je izrekla godinu dana zatvora ukoliko u roku od tri godine ponovi krivično delo.

Pored toga bila mu je izrečena i zabrana prilaska supruzi, kao i obavezno psihijatrijsko lečenje na slobodi!

 

Uviđaj na licu mesta nakon što je zločin otkriven trajao je do kasnih večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade su svedočili potresnim prizorima.

Alo/Printscreen/Privatna arhiva

 

 

- Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala: „Dajte mi da vidim moje dete” - ispričala je jedna žena, dok je komšija iz zgrade u kojoj su Marko i Suzana donedavno zajedno živeli kao podstanari rekao da prizor koji je video kroz odškrinuta vrata stana Budimirovića nikada neće zaboraviti.

Suzani stavljao nož pod grlo

Prema rečima Suzanine rođake, Marko je bio izrazito nasilan prema supruzi.

- Tukao ju je za svaku sitnicu. Navodno je imao i neke psihičke probleme zbog kojih se lečio. Moralo je sve po njegovom da bude, pa čak i kada detetu treba pelene da se stave. Ukoliko ga ne bi poslušala, usledio bi šamar. Navodno je Suzani stavio nož pod grlo i ona ga je tad ostavila jer je videla da može da bude samo još gore - rekla je ona.

- Živim na spratu, pored njega. Po izlasku iz stana video sam da su im odškrinuta vrata. Tad sam se zaledio. Ugledao sam devojčicu u hodniku, nepomično je ležala oskudno obučena. Od tog prizora ne mogu da se oporavim. Tog dana se baš ništa nije čulo iz Markovog stana, ni povišen ton - rekao je on.

Pratite nas na Telegramu!

Komentari (0)

Loading