SPEKTAKULARNO HAPŠENJE NARKO - DILERA Pao sa četiri kilograma heroina, sumnja se da je deo poznate balkanske krimi - grupe! (VIDEO)
Foto: MUP Srbije

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su I. D. (41) iz Beograda, pripadnika organizovane kriminalne grupe i zaplenili četiri kilograma heroina, sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete namenjene za prodaju opojne droge.

I. D. je pripadnik organizovane kriminalne grupe čiji su organizator i dva člana u julu ove godine uhapšeni u Beogradu kada je, takođe pronađeno četiri kilograma heroina koji je transportovan kamionom iz Turske.

Foto: MUP Srbije

 

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krijumčarenje.

Pratite nas i na Telegramu

Komentari (0)

Loading