OGLASILA SE DEVOJKA OBORENA S MOTORA Drogirani mladić je skočio na mene iz čista mira!
Foto: privatna arhiva

Ovo je na Instagramu napisala Ana Milivojević (24), koju je juče napao Đorđe Marić (26), posle čega je policija došla do šokantnog otkrića da je dva dana pre toga ubio svoju majku!

Podsetimo, na uglu ulica Ruzveltove i Kraljice Marije, kod Vukovog spomenika,  u Beogradu juče je Đorđe Marić na pešačkom prelazu skoči na motor koji se zaustavio i oborio Anu Milivojević. 

Đorđe je navodno mislio da će da ga udariti automobil koji mu ide u susret, pa je zbog toga institktivno reagovao i skočio na motor.

Oboje su pali na put, a devojka je tom prilikom zadobila povrede vrata, pa je kolima Hitne pomoći prevezena u Urgentni centar.

Đorđe je posle obaranja motora počeo da beži, ali ga je sustigao Anin drug Aleksandar, koji ga je savladao i zadržao do dolaska policije. Mladić je pritom   lakše povređen.

 

 

Đorđe je uz pratnju policije kolima Hitne pomoći prebačen na ortopediju Banjica, a potom na toksikologiju i psihijatrijsku kliniku "Dr Laza Lazarević".

Posle pregleda je odveden u Policijsku stanicu Zvezdara, ali sa njim nije bilo moguće razgovarati pošto je pričao nepovezano. Policija je stupila u kontakt sa njegovom sestrom Draganom, koja je izjavila da on pati od bipolarnog poremećaja i da se lečio u Bijeljini, ali da se poslednjih nekoliko dana čudno ponaša kao i da je majka došla iz Bijeljine da ga pripazi. Sestra je istakla da se sa majkom nije čula poslednja dva dana kao i to da joj je telefon nedostupan. Dragana je dodala da je otac krenuo iz Bijeljine po Đorđa, a da će u policiju doći i njegova devojka Milica Vučković.

Zbog sumnje da je Đorđe ubio svoju majku obaveštena je dežurna policijska stanica Voždovac, a policajci su se uputili u ulicu Vojvode Stepe broj 352 kako bi utvrdili da li se neko nalazi u stanu. U međuvremenu je stigao otac osumnjičenog mladića, koji je otvorio vrata stana i na krevetu je zatečeno telo Dobrinke Marić sa povredama glave. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading