JOVANICI TRANSICI UKINUTA PRESUDA OD 13 GODINA Transvestitu se ponovo sudi za ubistvo ljubavnika u Zemunu!
Foto: Alo.rs

Abdulov, koji se predstavljao kao Jovanica i bio u fazi promene pola, sumnjiči se da je 8. jula 2018. u stanu u Zemunu izbo Radovića kuhinjskim nožem jer on navodno nije želeo da se pomire. 

- Po nalaženju Apelacionog suda, osnovano se žalbom branioca okrivljenog pobija prvostepena presuda zbog bitne povrede odredaba krivičnog postupka imajući u vidu da je zasnovana na dokazu na kome se ne može zasnovati. U konkretnom slučaju, prvostepeni sud je presudu, između ostalog, zasnovao i na iskazu svedoka D.A. datom 24. jula 2018. godine, a prvostepeni sud na glavnom pretresu u dokaznom postupku uopšte nije ispitao svedoka ili se na drugi zakonom dopušteni način upoznao sa sadržinom zapisnika o iskazu svedoka, pa samim tim nije bilo saglasnosti odbrane za čitanje navedenog dokaza - navodi se u obrazloženju odluke Apelacionog suda da se Abdulovu iznova sudi.

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, tokom suđenja Abdulov je izjavio da mu je žao zbog svega što se dogodilo i da nije imao nameru da ubije bivšeg dečka, već da se branio jer je, kako je tvrdio, bio napadnut. Pred sudom je izjavio i da se kaje, tvrdeći da Marka i dalje voli.

- Tvrdio je da je Marko bio navodno nasilan prema njemu posle raskida. Markovo krvavo i iskasapljeno telo nađeno je samo u majici i donjem vešu, a preminuo je nasred ulice - podsetio je izvor.

Inače, Abdulov navodno godinama prima hormosnku terapiju radi promene pola.

Pratite nas i na Telegramu!

Komentari (0)

Loading